TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Китанов: Пристапните патишта за автопатот Штип-Миладиновсци се' уште не се завршени

24 Вести - 20.03.2019

Кинезите го завршиле проектот на автопатот Миладиновци-Штип уште минатата година, но тој се ' уште не е ставен во функција затоа што не се завршени сите пристапни патишта и обиколници за селата што гравитираат околу новата траса.

Китанов: Автопатот Миладиновци – Штип ќе биде пуштен во употреба по довршувањето на сервисните патишта

Опсервер - 20.03.2019

Автопатот Штип – Миладиновци ќе биде пуштен во употреба откако ќе се реши проблемот со неколку сервисни патишта кои порано излегувале на регионалниот пат. Ова во рамки на денешната посета на Делчево го изјави директорот на Јавното претпријатие за ...

Автопатот Миладиновци – Штип ќе биде пуштен во употреба по довршувањето на сервисните патишта

Скопје инфо - 20.03.2019

Автопатот Штип – Миладиновци ќе биде пуштен во употреба откако ќе се реши проблемот со неколку сервисни патишта кои порано излегувале на регионалниот пат. Ова во рамки на денешната посета на Делчево го изјави директорот на Јавното претпријатие за ...

Китанов: Автопатот Миладиновци – Штип ќе биде пуштен во употреба по довршувањето на сервисните патишта

Либертас - 20.03.2019

Автопатот Штип – Миладиновци ќе биде пуштен во употреба откако ќе се реши проблемот со неколку сервисни патишта кои порано излегувале на регионалниот пат. Ова во рамки на денешната посета на Делчево го изјави директорот на Јавното претпријатие за ...

Китанов: Автопатот Миладиновци – Штип ќе се пушти во употреба кога ќе бидат готови сервисните патишта

Вечер - 20.03.2019

Автопатот Штип – Миладиновци ќе биде пуштен во употреба откако ќе се реши проблемот со неколку сервисни патишта кои порано излегувале на регионалниот пат. Ова во рамки на денешната посета на Делчево го изјави директорот на Јавното претпријатие за ...

Автопатот Миладиновци – Штип ќе биде пуштен во употреба по довршувањето на сервисните патишта

Независен - 20.03.2019

Автопатот Штип – Миладиновци ќе биде пуштен во употреба откако ќе се реши проблемот со неколку сервисни патишта кои порано излегувале на регионалниот пат. Ова во рамки на денешната посета на Делчево го изјави директорот на Јавното претпријатие за ...

Автопатот Миладиновци – Штип ќе биде пуштен во употреба по довршувањето на сервисните патишта

Локално - 20.03.2019

Автопатот Штип – Миладиновци ќе биде пуштен во употреба откако ќе се реши проблемот со неколку сервисни патишта кои порано излегувале на регионалниот пат. Ова во рамки на денешната посета на Делчево го изјави директорот на Јавното претпријатие за ...

Автопатот Миладиновци – Штип ќе биде пуштен во употреба по довршувањето на сервисните патишта

MakPress - 22.03.2019

Автопатот Штип – Миладиновци ќе биде пуштен во употреба откако ќе се реши проблемот со неколку сервисни патишта кои порано излегувале на регионалниот пат. Ова во рамки на денешната посета на Делчево го изјави директорот на Јавното претпријатие за ...