TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ковачевски денес избега од пратениците во собранието – нема да одговори на прашања кои ги интересира целата македонска ...

Курир - 29.09.2022

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски преку статус на Фејсбук прашува зошто денес Ковачевски сака да ги избегне или одложи пратеничките прашања? Тој пишува и дека Ковачевски знаел дека треба да одговара на прашања кои ги ...

Ковачевски избега од пратениците во собранието – нема да одговори на прашања кои ја интересираат целата македонска ...

Република - 29.09.2022

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски преку статус на Фејсбук прашува зошто денес Ковачевски сака да ги избегне или одложи пратеничките прашања? Тој пишува и дека Ковачевски знаел дека треба да одговара на прашања кои ги ...

Милошоски: Зошто денес Ковачевски сака да ги избегне или одложи пратеничките прашања?

Press24 - 29.09.2022

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски преку статус на Фејсбук прашува зошто денес Ковачевски сака да ги избегне или одложи пратеничките прашања? Тој пишува и дека Ковачевски знаел дека треба да одговара на прашања кои ги ...

Милошоски: Ковачевски избега од пратениците, бега од одговори за кои е заинтересирана целата јавност

PressingTV - 29.09.2022

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски преку статус на Фејсбук прашува зошто денес Ковачевски сака да ги избегне или одложи пратеничките прашања? Тој пишува и дека Ковачевски знаел дека треба да одговара на прашања кои ги ...

Ковачевски денес избега од пратениците во собранието – нема да одговори на прашања кои ги интересира целата македонска ...

Нетпрес - 29.09.2022

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски преку статус на Фејсбук прашува зошто денес Ковачевски сака да ги избегне или одложи пратеничките прашања? Тој пишува и дека Ковачевски знаел дека треба да одговара на прашања кои ги ...