TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започна Скопскиот цветен фестивал

+инфо - 14.05.2016

Третото издание на Скопскиот цветен фестивал кој што денеска и утре се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за миленици“, го привлече вниманието на огромен број граѓани кои имаа можност да купат цвеќе и цветни ...

Утре се отвора третиот Скопски цветен фестивал

Курир - 13.05.2016

Градот Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ ве покануваат на отворањето на третиот по ред Скопски цветен фестивал кое што е закажано за утре во 11 часот, во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за миленици“.

Скопјани купуваа, учеа и ја изразува својата умешност со цвеќе на третиот Скопскиот цветен фестивал

Макфакс - 14.05.2016

Огромен број граѓани имаа можност да купат цвеќе и цветни аранжмани, да ја изразат својата умешност со цвеќето, да добијат корисни совети, да се дружат на отворено и да се забавуваат во рамки на третото издание на Скопскиот цветен фестивал.

Утре се отвора третиот Скопски цветен фестивал

Скопје инфо - 13.05.2016

Градот Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ Ве покануваат на отворањето на третиот по ред Скопски цветен фестивал кое што е закажано за утре /14.05.2016 година, сабота/ во 11 часот, во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за ...

Скопјани купуваа, учеа и ја изразуваа својата умешност со цвеќе на третиот Скопски цветен фестивал

Точка - 14.05.2016

Огромен број граѓани имаа можност да купат цвеќе и цветни аранжмани, да ја изразат својата умешност со цвеќето, да добијат корисни совети, да се дружат на отворено и да се забавуваат во рамки на третото издание на Скопскиот цветен фестивал.

Трет Скопски цветен фестивал во Градски парк

Република - 13.05.2016

Градот Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ ве покануваат на отворањето на третиот по ред Скопски цветен фестивал кое што е закажано за утре во 11 часот, во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за миленици“.

Викендот трет Скопски цветен фестивал

А1 On - 13.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, утре во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“ ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

Почна третото издание на Скопскиот цветен фестивал

Порта 3 - 14.05.2016

Голем број граѓани имаа можност да купат цвеќе и цветни аранжмани, да ја изразат својата умешност со цвеќето, да добијат корисни совети, да се дружат на отворено и да се забавуваат во рамки на третото издание на Скопскиот цветен фестивал.

Викендов трет Скопски цветен фестивал

Вест - 13.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, утре во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти Паркот за милениции ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и „ЈП Паркови и зеленило“.

Вистински празник за скопјани: Илјадници цветови на скопскиот цветен фестивал (ФОТО)

Скопје инфо - 15.05.2016

Третото издание на Скопскиот цветен фестивал кој што вчера и денес се одржа во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за миленици“, го привлече вниманието на огромен број граѓани кои имаа можност да купат цвеќе и цветни ...

Викендов трет Скопски цветен фестивал

Lider - 13.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денеска во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“ ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

Трет Скопски цветен фестивал во Градски парк

Макфакс - 14.05.2016

Градот Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ во сабота го организираат третиот по ред Скопски цветен фестивал, во 11 часот, во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за миленици“.

Трет Скопски цветен фестивал

Репортер - 14.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денеска во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“, ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

Трет Скопски цветен фестивал

Курир - 14.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денеска во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“, ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

Трет Скопски цветен фестивал

ТВ21 - 14.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денеска во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“, ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

Трет Скопски цветен фестивал

Вистина.мк - 14.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денеска во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“, ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

Трет Скопски цветен фестивал во Градски парк

А1 On - 14.05.2016

Градот Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ во сабота го организираат третиот по ред Скопски цветен фестивал, во 11 часот, во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за миленици“.

Старт на третиот фестивал на цвекето

Скопје инфо - 14.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денес во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти Паркот за милениции ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и „ЈП Паркови и зеленило“.

Скопски цветен фестивал во Градскиот парк

МКД - 14.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денеска во Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“, ќе започне третиот Скопски цветен фестивал, во организација на Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

ГАЛЕРИЈА: Убавина во Градскиот Парк во Скопје

Press24 - 14.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денеска во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“, ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

Трет Скопски цветен фестивал во Градски парк

Денар - 14.05.2016

Градот Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ во сабота го организираат третиот по ред Скопски цветен фестивал, во 11 часот, во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти „Паркот за миленици“.

Трет Скопски цветен фестивал во Градски парк

Точка - 14.05.2016

Градот Скопје и ЈП "Паркови и зеленило" во сабота го организираат третиот по ред Скопски цветен фестивал, во 11 часот, во вториот дел од Градскиот парк, на просторот наспроти "Паркот за миленици".

Трет Скопски цветен фестивал

Алфа - 14.05.2016

Под мотото „1.000 цвета за Скопје“, денеска во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“, ќе почне третиот Скопски цветен фестивал. Организатори се Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Посетете го и уживајте во Скопскиот цветен фестивал

Курир - 14.05.2016

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Душан Авировиќ денеска го отворија третиот Скопски цветен фестивал, кој викендов се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“.

(ФОТО) Посетете го и уживајте во Скопскиот цветен фестивал

Вистина.мк - 14.05.2016

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Душан Авировиќ денеска го отворија третиот Скопски цветен фестивал, кој викендов се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“.

Отворен третиот Скопски цветен фестивал

Вест - 14.05.2016

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Душан Авировиќ денеска го отворија третиот Скопски цветен фестивал, кој викендов се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“.

ФОТО: Отворен третиот Скопски цветен фестивал

Нетпрес - 14.05.2016

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Душан Авировиќ денеска го отворија третиот Скопски цветен фестивал, кој викендов се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“.

Отворен третиот Скопски цветен фестивал

Lider - 14.05.2016

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Душан Авировиќ денеска го отворија третиот Скопски цветен фестивал, кој викендов се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“.

Отворен третиот Скопски цветен фестивал

Сител - 14.05.2016

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Душан Авировиќ денеска го отворија третиот Скопски цветен фестивал, кој викендов се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“.

Отворен третиот Скопски цветен фестивал

Утрински - 14.05.2016

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Душан Авировиќ денеска го отворија третиот Скопски цветен фестивал, кој викендов се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“.

ТРЕТИ ПАТ ПО РЕД: Отворен „Скопски цветен фестивал“

Телеграф - 14.05.2016

Скопскиот цветен фестивал е традиционална градска манифестација која го слави цвеќето, зеленилото, природата и другарувањето на отворено, рече градоначалникот на град Скопје Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и ...

Скопје – град на цвеќето (фотогалерија)

Република - 14.05.2016

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“ Душан Авировиќ денеска го отворија третиот Скопски цветен фестивал, кој викендов се одржува во вториот дел од Градскиот парк, на просторот спроти „Паркот за миленици“ – ...