TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Габриел Жесус не смее ни да ја бакне девојка му ако не му дозволи мајка му

TopSport - 12.09.2019

Напаѓачот на Манчестер Сити, Бразилецот Габриел Жесус пред неколку дена ја покажа својата нова девојка – манекенката Фернанда Киреирош. Иако повеќето од коментарите беа од типот „блазе си му“, сепак фудбалерот има проблеми поради тврдиот став на ...

Габриел Жесус не смее ни да ја бакне својата девојка ако не му дозволи мајка му

Макфакс - 12.09.2019

Напаѓачот на Манчестер сити, Бразилецот Габриел Жесус, пред неколку дена ја покажа својата нова девојка – манекенката Фернанда Киреирош. Иако повеќето од коментарите беа од типот „блазе си му“, сепак фудбалерот има проблеми поради тврдиот став на ...