TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Осло ќе ја добие првата безжична мрежа во светот за полнење електрични такси возила

Локално - 23.03.2019

Благодарение на бројните повластувања како што се субвенциите за електричните автомобили, можноста за користење на сообраќајните ленти за јавен превоз и слично, Норвежаните последните години се свртеа он хибридни и електрични возила, чија продажба ...

Осло се подготвува за електричната иднина на јавниот транспорт

Додај Гас - 23.03.2019

Ова ќе биде прв проект во светот кој вклучува брза безжична инфраструктура за полнење за електрични такси возила Благодарение на бројните придобивки, како што се субвенции на цените на електричните автомобили, можноста за користење на сообраќајните ...

Осло се подготвува за електрична иднина на јавниот превоз

Факултети - 23.03.2019

Апетитот на Норвешка за електрични автомобили е во подем, а главниот град Осло ќе биде првиот што ќе инсталира безжична инфраструктура за полнење на електричните такси-возила во градот. Еден од плановите за намалување на загадувањето и ...

Осло се подготвува за јавен превоз на струја

Студенти - 24.03.2019

Благодарение на бројните повластувања како што се субвенциите за електричните автомобили, можноста за користење на сообраќајните ленти за јавен превоз и слично, Норвежаните последните години се свртеа он хибридни и електрични возила, чија продажба ...

Осло се подготвува за електричната иднина на јавниот превоз

USB - 23.03.2019

Ова ќе биде прв проект во светот кој вклучува брза безжична инфраструктура за полнење за електрични такси возила Благодарение на бројните придобивки, како што се субвенции на цените на електричните автомобили, можноста за користење на сообраќајните ...