TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Преку Европскиот филмски предизвик со можност за учество на Кански Филмски Фестивал

Независен - 07.04.2021

Доколку сакате да добиете потенцијална можност да бидете дел од спектакуларниот Кански Филмски Фестивал и притоа сте подготвени да изгледате 10 европски филмови во временски период од 10 недели, на телевизија или на некоја од легалните видео – ...

Преку Европскиот филмски предизвик со можност за учество на Кански Филмски Фестивал

Frontline - 07.04.2021

Доколку сакате да добиете потенцијална можност да бидете дел од спектакуларниот Кански Филмски Фестивал и притоа сте подготвени да изгледате 10 европски филмови во временски период од 10 недели, на телевизија или на некоја од легалните видео – ...

Дали сакаш да патуваш во Кан? Приклучи се на европскиот филмски предизвик

Екран - 07.04.2021

Иновативната дигитална платформа European Film Challenge, на сите љубители на европскиот филм им нуди уникатна можност да бидат дел од спектакуларниот Кански Филмски Фестивал. Секој кој сака да учествува и да стане потенцијален добитник, треба во ...

Преку Европскиот филмски предизвик со можност за учество на Кански Филмски Фестивал

MakPress - 07.04.2021

Доколку сакате да добиете потенцијална можност да бидете дел од спектакуларниот Кански Филмски Фестивал и притоа сте подготвени да изгледате 10 европски филмови во временски период од 10 недели, на телевизија или на некоја од легалните видео – ...

Дали сакаш да патуваш во Кан? Приклучи се на европскиот филмски предизвик

Опсервер - 07.04.2021

Иновативната дигитална платформа European Film Challenge, на сите љубители на европскиот филм им нуди уникатна можност да бидат дел од спектакуларниот Кански Филмски Фестивал. Секој кој сака да учествува и да стане потенцијален добитник, треба во ...

Дали сакаш да патуваш во Кан? Приклучи се на европскиот филмски предизвик

Точка - 07.04.2021

Иновативната дигитална платформа European Film Challenge, на сите љубители на европскиот филм им нуди уникатна можност да бидат дел од спектакуларниот Кански Филмски Фестивал. Секој кој сака да учествува и да стане потенцијален добитник, треба во ...