TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов асфалт за „Ловќенска“ 4 во Козле

Канал5 - 16.09.2020

Општина Карпош ја реконструираше улицата „Ловќенска“ 4, во населбата Козле. Имено, поставен е нов асфалт на оваа сообраќајница во должина од 530 метри и широчина од 3,5 метри. „Ловќенска“ 4 повеќе години беше во руинирана состојба, поради што беше ...

Реконструирана улицата „Ловќенска“ во Козле

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Општина Карпош ја реконструираше улицата „Ловќенска“ 4, во населбата Козле. На оваа сообраќајница поставен е нов асфалт во должина од 530 метри и ширина од 3,5 метри.

Нов асфалт за „Ловќенска“ 4 во Козле

24Инфо - 16.09.2020

Општина Карпош ја реконструираше улицата „Ловќенска“ 4, во населбата Козле. Имено, поставен е нов асфалт на оваа сообраќајница во должина од 530 метри и широчина од 3,5 метри. „Ловќенска“ 4 повеќе години беше во руинирана состојба, поради што беше ...

Улицата „Ловќенска“ 4 со нов асфалт

Вечер Прес - 16.09.2020

Општина Карпош ја реконструираше улицата „Ловќенска“ 4, во населбата Козле. Како што информираат оттаму, поставен е нов асфалт на оваа сообраќајница во должина од 530 метри и широчина од 3,5 метри.