TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Осум држави го изгубија правото на глас во ОН

Алсат-М - 14.02.2018

Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку милиони долари кон Светската организација. Либија, Венецуела, Централноафриканса Република, Доминиканска Република, Маршалски Острови, Суринам, ...

Осум членки го загубија правото на глас во ОН поради долг

Макфакс - 14.02.2018

На Венецуела и Либија им е оневозможено правото на гласање на Генералното собрание на Обединетите нации, трет пат во последните три години, поради долг од над еден милион долари кон светската организација.

Генерално собрание на ОН: Не плаќаш – нема да гласаш

Локално - 14.02.2018

Венецуела и Либија го изгубија правото на глас во Генералното собрание на Обединетите нации, поради огромните долгови кон таа организација. Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш извести дека 14 земји, вклучувајќи ги и Венецуела и Либија, имаат ...

Осум држави го изгубија правото на глас во ОН

Алфа - 14.02.2018

Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку милиони долари кон Светската организација. Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку ...

Осум членки го загубија правото на глас во ОН поради долг

Вечер - 14.02.2018

На Венецуела и Либија им е оневозможено правото на гласање на Генералното собрание на Обединетите нации, трет пат во последните три години, поради долг од над еден милион долари кон светската организација.

ОН ја лишија Венецуела на правото на глас поради своите долгови

Локално - 13.02.2018

Венецуела е привремено лишена од своето право на глас ОН ги суспендираа гласовите на Венецуела во Генералното собрание поради нејзините неплатени членарини. Ова беше објавено во понеделникот од страна на ЕФЕ, цитирајќи извори од меѓународната ...

Генерално собрание на ОН: Ако не платиш, немаш право на глас

Канал5 - 14.02.2018

Венецуела и Либија го изгубија правото на глас во Генералното собрание на Обединетите нации, поради огромните долгови кон таа организација. Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш извести дека 14 земји, вклучувајќи ги и Венецуела и Либија, имаат ...

8 држави го изгубија правото на глас во ОН

Стандард - 14.02.2018

Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку милиони долари кон Светската организација. Либија, Венецуела, Централноафриканса Република, Доминиканска Република, Маршалски Острови, Суринам, ...

Осум членки го загубија правото на глас во ОН поради долг

Точка - 14.02.2018

На Венецуела и Либија им е оневозможено правото на гласање на Генералното собрание на Обединетите нации, трет пат во последните три години, поради долг од над еден милион долари кон светската организација.

Осум држави го изгубија правото на глас во ОН

А1 On - 14.02.2018

Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку милиони долари кон Светската организација. Либија, Венецуела, Централноафриканса Република, Доминиканска Република, Маршалски Острови, Суринам, ...

Осум членки го загубија правото на глас во ОН поради долг

Кајгана - 14.02.2018

На Венецуела и Либија им е оневозможено правото на гласање на Генералното собрание на Обединетите нации, третпат во последните три години, поради долг од над еден милион долари кон светската организација.

8 држави го изгубија правото на глас во ОН

Канал 77 - 14.02.2018

Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку милиони долари кон Светската организација. Либија, Венецуела, Централноафриканса Република, Доминиканска Република, Маршалски Острови, Суринам, ...

Поради долг осум членки го загубија правото на глас во ОН

Денар - 14.02.2018

На Венецуела и Либија им е оневозможено правото на гласање на Генералното собрание на Обединетите нации, трет пат во последните три години, поради долг од над еден милион долари кон светската организација.

Осум држави го изгубија правото на глас во ОН...

Н.Македонија - 14.02.2018

Осум држави го изгубија правото на глас во ОН Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку милиони долари кон Светската организација.

Осум членки го загубија правото на глас во ОН поради долг

Sky - 14.02.2018

На Венецуела и Либија им е оневозможено правото на гласање на Генералното собрание на Обединетите нации, третпат во последните три години, поради долг од над еден милион долари кон светската организација.

Осум држави го изгубија правото на глас во ОН

Сител - 14.02.2018

Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку милиони долари кон Светската организација. Либија, Венецуела, Централноафриканса Република, Доминиканска Република, Маршалски Острови, Суринам, ...

Осум држави го изгубија правото на глас во ОН

Поглед - 14.02.2018

Осум држави не можат да гласаат во Генералното собрание на Обединети нации поради долгови од неколку милиони долари кон Светската организација. Либија, Венецуела, Централноафриканса Република, Доминиканска Република, Маршалски Острови, Суринам, ...