TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата во Дубаи за две години ќе може да лета со мотори: Со новите машини ќе бидат суперхерои, но само за 40 минути

Точка - 08.11.2018

Полицајците од Дубаи започнаа со обука за користење на летачките возила со четири мотори. Ове ќе им биде од голема помош за борбата против криминалот, известува Дејли Меил. Полицијата верува дека новите машини, кои тогаш ги дизајнирал тим од една ...

Полицијата во Дубаи ќе користи летачки мотоцикли

Кајгана - 08.11.2018

Во блиска иднина полицајците во Дубаи ќе се возат во летачки мотоцикли. Компанијата Hoversurf го претстави новиот летачки мотоцикл на саемот на технички достигнувања во Дубаи, пренесува CNN.

Полицијата во Дубаи за две години ќе може да лета со мотори

Пулс24 - 09.11.2018

Полицајците од Дубаи започнаа со обука за користење на летачките возила со четири мотори. Ове ќе им биде од голема помош за борбата против криминалот, известува Дејли Меил. Полицијата верува дека новите машини, кои тогаш ги дизајнирал тим од една ...

Полицијата во Дубаи ќе користи летачки мотоцикли

Курир - 09.11.2018

Во блиска иднина полицајците во Дубаи ќе се возат во летачки мотоцикли. Компанијата Hoversurf го претстави новиот летачки мотоцикл на саемот на технички достигнувања во Дубаи, пренесува CNN.