TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Курир - 22.09.2022

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, ...

Бериша повикува на генерален штрајк во Албанија

Фокус - 22.09.2022

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, ...

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Lider - 22.09.2022

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, ...

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Република - 22.09.2022

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, ...

Бериша повикува на генерален штрајк во Албанија

Либертас - 22.09.2022

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, ...

Бериша ги повика сите во Албанија на генерален штрајк

Слободен Печат - 22.09.2022

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша , денеска од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па ...

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Вечер Прес - 22.09.2022

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, ...

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

MakPress - 23.09.2022

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, ...