TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DuckDuckGo има значителен раст на пребарувањата после повеќе години на постепен раст

Smartportal - 12.10.2018

DuckDuckGo е интернет пребарувач којшто започна со работа пред 10 години. Можеби на повеќето од вас и да не ви е баш познат со оглед на популарност на Google и само малиот процент на корисници којшто го има DuckDuckGo во споредба со Google.

Tip of the Week – Пребарување

Иновативност - 11.10.2018

„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето лично и професионално работење.Коментарите за совети, можете да ги пишувате на: ...

Пребарување

Бизнис Инфо - 12.10.2018

Со денешната технологија на информации, да не кажам речиси сите, се подостапни до нас од кога било. Но,нивната достапност и не е баш толку лесна како што изгледа на прв поглед, затоа што истражување и пронаоѓањето на информациите што ги бараме, ...