TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОН: Ријад да ги прекине нападите врз цивили во Јемен

А1 On - 11.10.2018

Комитетот на Обединети нации за човекови права денеска ја повика Саудиска Арабија да ги запре воздушните напади врз цивилни мети во Јемен и кривично да ги гони одговорните за страдањето на децата во незаконските напади.

ОН: Ријад да ги прекине нападите врз цивили во Јемен

1tv - 11.10.2018

Комитетот на Обединети нации за човекови права денеска ја повика Саудиска Арабија да ги запре воздушните напади врз цивилни мети во Јемен и кривично да ги гони одговорните за страдањето на децата во незаконските напади.

ОН: Ријад да ги прекине нападите врз цивили во Јемен

Либертас - 11.10.2018

Комитетот на Обединети нации за човекови права денеска ја повика Саудиска Арабија да ги запре воздушните напади врз цивилни мети во Јемен и кривично да ги гони одговорните за страдањето на децата во незаконските напади.