TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исчезнаа две деца кај Апатин: На ​​брегот пронајдени велосипеди и чевли, нуркачи го пребаруваат Дунав

Вечер Прес - 30.05.2023

Две деца исчезнаа денеска на Дунав во Апатин, јавуваат српска Политика. Две момчиња на возраст од девет и десет години последен пат биле видени во близина на Кајакарскиот клуб околу 14 часот и оттогаш се водат како исчезнати.

Нова драма во Србија: Две деца се исчезнати, нуркачи го пребаруваат Дунав, на брегот им се пронајдени велосипедите и ...

Centar - 29.05.2023

Во тек е интензивна потрага на брегот на Дунав кај Апатин, откако во близина на кајакарскиот клуб исчезнале две малолетни момчиња. Момчињата П.Б. (10) и А.М. (9) последен пат биле видени околу 14 часот и оттогаш им се губи секаква трага.

Деца исчезнаа на Дунав кај српскиот град Апатин, стотици луѓе вечерва ги бараат

Слободен Печат - 29.05.2023

Трескавична потрага вечерва е во тек на брегот на Дунав кај српскиот град Апатин, по две деца, на возраст од девет и десет години, кои исчезнале во близина на простор што го користел локалниот кајакарски клуб. Момчињата П.Б. (10) и А.М.

Деца од девет и десет години исчезнаа на брегот на Дунав кај српскиот град Апатин, стотици луѓе тргнаа во потрага

Телма - 30.05.2023

Голема потрага во текот на ноќта на брегот на Дунав кај српскиот град Апатин. Стотици граѓани трагаа по две деца, на возраст од девет и десет години, кои исчезнале во близина на простор што го користел локалниот кајакарски клуб.