TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски и Попоски во Њујорк

Р.С.Европа - 23.09.2013

Премиерот Никола Груевски и министерот за надворешни работи на Македонија Никола Попоски ќе учествуваат на годинашнтото 68 заседание на Генералното собрание на Обединетите нации.

Груевски и Попоски во Њујорк, нема детали за договорени средби

+инфо - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи, Никола Попоски, како дел од македонската делегацијата предводена од премиерот Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на генералната дебата на 68-то ...

Груевски и Поповски во Њујорк

Алсат-М - 23.09.2013

Премиерот Никола Груевски и министерот за надворешни работи на Македонија Никола Попоски ќе учествуваат на годинашнтото 68 заседание на Генералното собрание на Обединетите нации.

Груевски и Попоски на Генералното Собрание на ОН

Макфакс - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи на Македонија, Никола Попоски, како дел од делегацијата на премиерот Никола Груевски, од 23 до 28 септември 2013 година ќе учествува на генералната дебата на 68-то ...

Груевски и Попоски во Њујорк!

Локално - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи, Никола Попоски, како дел од македонската делегацијата предводена од премиерот Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на генералната дебата на 68-то ...

Груевски и Попоски на Генералното Собрание на ОН

Тера - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи на Македонија, Никола Попоски, како дел од делегацијата на премиерот Никола Груевски, од 23 до 28 септември 2013 година ќе учествува на генералната дебата на 68-то ...

Попоски на генералната дебата на 68-то заседание на Генералното собрание на Обединетите нации

Нетпрес - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи, Никола Попоски, како дел од делегацијата на Македонија предводена од Претседателот на Владата, Никола Груевски, од 23 до 28 септември 2013 година ќе учествува на ...

Попоски на генералната дебата на 68-то заседание на Генералното собрание на Обединетите нации

Точка - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи, Никола Попоски, како дел од делегацијата на Македонија предводена од Претседателот на Владата, Никола Груевски, од 23 до 28 септември 2013 година ќе учествува на ...

Министерот Попоски на 68. Генерално собрание на ОН

Сител - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски, како дел од делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на ...

Министерот Попоски на 68. Генерално собрание на ОН

А1 On - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски, како дел од делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на ...

Министерот Попоски на 68. Генерално собрание на ОН во Њујорк

Press24 - 23.09.2013

Делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, во чиј состав се наоѓа и министерот за надворешни работи Никола Попоски, од денеска до 28 септември ќе ...

Груевски и Попоски на 68. Генерално собрание на ОН

Утрински - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски, како дел од делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на ...

Министерот Попоски на 68. Генерално собрание на ОН

Канал5 - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски, како дел од делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на ...

Министерот Попоски на 68. Генерално собрание на ОН

Курир - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски, како дел од делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на ...

Груевски и Поповски на 68. Генерално собрание на ОН

Бриф - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски, како дел од делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на ...

Министерот Попоски на 68. Генерално собрание на ОН

Либертас - 23.09.2013

Министерот за надворешни работи Никола Попоски, како дел од делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, од денеска до 28 септември ќе учествува на ...

Груевски и Попоски на 68. Генерално собрание на ОН

Inpress - 23.09.2013

Скопје, 23. септември 2013 (ИНПРЕС) Министерот за надворешни работи Никола Попоски, како дел од делегацијата на Република Македонија предводена од претседателот на Владата, Никола Груевски, од ...