TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сертификувани три нови паметни телефони на Xiaomi

USB - 15.12.2018

Три нови смартфони на Xiaomi само што се сертификувани од кинеската 3C агенција, а судејќи според се, изгледа дека пристигнува Redmi 7 серијата уреди. Паметните телефони, со броевите на модели M1901F7C, M1901F7E и M1901F7T се одобрени со 5V/2A ...

Xiaomi подготвува 3 смартфони од Redmi 7 серијата

Телефони.мк - 14.12.2018

Xiaomi доби одобрение од кинеската 3C регулаторна комисија за три нови смартфони кои според првичните информации ќе бидат дел од новата Xiaomi Redmi 7 серија. Досега регистрирани се три нови модели меѓу кои смартфоните со регистарски броеви ...