TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LG го претстави џиновскиот OLED екран од 19,8 метри

Точка - 11.01.2019

Компанијата "LG Electronics" скопила 260 екрани за дигитални сигнални дисплеји со светлечки диоди од органски компоненти - OLED, за да пружи излгед на дигиталните окруженија додека посетителите на саемот CES 2019 влегуваат во LG кабината.

LG претстави џиновски OLED екран од 19,8 метри (ВИДЕО)

USB - 12.01.2019

Компанијата LG Electronics склопи 260 екрани за дигитални сигнални дисплеи со светлечки диоди од органски компоненти (OLED), за да пружи изглед на дигитално опкружување, додека посетителите на саемот CES 2019 влегуваат во LG кабината.

LG го претстави џиновскиот OLED екран од 19,8 метри

ЗаЗабава - 13.01.2019

“LG Electronics” скопила 260 екрани за дигитални сигнални дисплеји со светлечки диоди од органски компоненти – OLED, за да пружи излгед на дигиталните окруженија додека посетителите на саемот CES 2019 влегуваат во LG кабината.