TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пуштен пешачки мост што ги поврзува Хиподром и Инџиково (ГАЛЕРИЈА)

+инфо - 08.12.2015

Пуштен е во употреба пешачкиот мост што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково за чија изградба Градот Скопје вложи 38 милиони денари. Пешачкиот мост долг 63 метри и широк 5,4 метри, е со бетонски столбови, челични скали и челични рампи.

Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково

Сител - 08.12.2015

Завршен натпатникот на влезот од Скопје кој ќе ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково. Челичната конструкција со бетонски столбови долга 63 метри ќе ја зголеми безбедноста за граѓаните од овие населени места.

Пуштен во употреба натпатникот кој ги поврзува Хиподром и Инџиково

Канал5 - 08.12.2015

Пуштен во употреба натпатникот кој сега ќе ги поврзува Населбите Хиподром и Инџиково. Па наместо да го ризикуваат животот минувајќи го автопатот каде често се случуваа несреќи сега граѓаните можат да го користат овој премин.

Пуштен во употреба пешачкиот натпатник преку населбите Хиподром и Инџиково

Макфакс - 08.12.2015

Во употреба се пушти новиот пешачки натпатник преку автопатот Скопје – Петровец, што ги поврза населбите Хиподром и Инџиково, во општината Гази Баба. На официјалното пуштање во употреба на пешачкиот натпатник присуствуваа градоначалникот на Град ...

Пешаците од Хиподром и Инџиково безбедно ќе минуваат над автопатот

Дневник - 08.12.2015

Новиот пешачки надвозник преку автопатот Скопје-Петровец, што ги поврза населбите Хиподром и Инџиково во општината Гази Баба, од вчера е пуштен во употреба во присуство на голем број жители од двете населени места.

Остварено уште едно ветување: Пешачки натпатник ги поврза Хиподром и Инџиково (ФОТО)

Курир - 08.12.2015

Населбите Хиподром и Инџиково се повразаа со пешачки натпатник. Овој децениски проблем, по барање на граѓаните од општина Гази Баба, сега веќе стана реалност. Покрај зголемената безбедност која ќе ја обезбеди овој натпатник преку автопатот Скопје- ...

Натпатникот со кој се поврзуваат Хиподром и Инџиково од утре официјално во употреба

Курир - 07.12.2015

Новиот натпатник преку автопатот Скопје- Петровец, што ќе ги поврзе населбите Хиподром и Инџиково, утре официјално ќе биде пуштен во употреба. Целта на овој проект на Градот Скопје е да се овозможи непречено и безбедно движење на граѓаните од двете ...

Пуштање на надпатникот што ги поврзува Хиподром и Инџиково

Курир - 08.12.2015

Во Скопје денеска ќе биде пуштен во употреба новиот надпатник кој ги поврзува населените места Хиподром и Инџиково. На официјалното пуштање во употреба ќе присуствува министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски и градоначалникот на Град Скопје ...

Пуштен во употреба пешачкиот натпатник преку населбите Хиподром и Инџиково

Денар - 09.12.2015

Во употреба се пушти новиот пешачки натпатник преку автопатот Скопје – Петровец, што ги поврза населбите Хиподром и Инџиково, во општината Гази Баба. На официјалното пуштање во употреба на пешачкиот натпатник присуствуваа градоначалникот на Град ...

ФОТО: Остварено уште едно ветување на Владата

Press24 - 08.12.2015

Населбите Хиподром и Инџиково се повразаа со пешачки натпатник. Овој децениски проблем, по барање на граѓаните од општина Гази Баба, сега веќе стана реалност. Покрај зголемената безбедност на пешаците која ќе ја обезбеди овој натпатник преку ...

Пешачки натпатник ги поврза Хиподром и Инџиково

Вечер Прес - 08.12.2015

Натпатникот долг 63 метри и широк 5,4 метри, е со бетонски столбови, челични скали и челични рампи. Ќе овозможи безбеден премин на пешаци, пешаци со велосипеди и лица со посебни потреби. Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува ...

Преку пешачки мост од Хиподром до Инџиково

Вест - 09.12.2015

Новиот натпатник е челичен со бетонски столбови, челични скали и челични рампи, а чини 620.000 евра Жителите на населбите Инџиково и Хиподром отсега автопатот ќе го минуваат преку пешачки натпатник.

Пуштање на надпатникот што ги поврзува Хиподром и Инџиково

Lider - 08.12.2015

Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково за чија изградба Градот Скопје вложи 38 милиони денари. Натпатникот долг 63 метри и широк 5,4 метри, е со бетонски столбови, челични скали и челични рампи.

Пуштен натпатникот што ги поврзува Хиподром и Инџиково

Сител - 08.12.2015

Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково за чија изградба Градот Скопје вложи 38 милиони денари. Натпатникот долг 63 метри и широк 5,4 метри, е со бетонски столбови, челични скали и челични рампи.

Пуштен пешачкиот натпатник што ги поврзува Хиподром и Инџиково

Република - 08.12.2015

Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково за чија изградба Градот Скопје вложи 38 милиони денари. Натпатникот долг 63 метри и широк 5,4 метри, е со бетонски столбови, челични скали и челични рампи.

Пуштен натпатникот што ги поврзува Хиподром и Инџиково

Утрински - 08.12.2015

Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково за чија изградба Градот Скопје вложи 38 милиони денари. Натпатникот долг 63 метри и широк 5,4 метри, е со бетонски столбови, челични скали и челични рампи.

Пуштен натпатникот што ги поврзува Хиподром и Инџиково

Алфа - 08.12.2015

Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково за чија изградба Градот Скопје вложи 38 милиони денари. Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково за чија изградба ...

Пуштен натпатникот што ги поврзува Хиподром и Инџиково (ФОТО)

Скопје инфо - 09.12.2015

Пуштен е во употреба пешачкиот натпатник што ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково за чија изградба Градот Скопје вложи 38 милиони денари. Натпатникот долг 63 метри и широк 5,4 метри, е со бетонски столбови, челични скали и челични рампи.