TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тројца играчи под будното око на Мурињо во Подгорица

Спортклуб - 11.10.2018

Како што и се најавуваше, Жозе Мурињо деновиве ќе го следи натпреварот од Лигата на нации помеѓу Црна Гора и Србија. Тој пред некој ден требаше да биде инкогнито гостин на балканот, но медиумите пред време открија дека тој ќе биде присутен на овој ...

Мурињо во Подгорица ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија

Локално - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Англичаните го открија Мурињо: Во Подгорица е со причина, ќе ги следи овие два играчи

Спортклуб - 11.10.2018

Веќе од претходни се појави информацијата дека Жозе Мурињо денес во Подгорица ќе го следи мечот од Лигата на нациите помеѓу Црна Гора и Србија. На многумина веднаш и стана јасно дека Португалецо без причина нема да пристигне и да го гледа ...

Мурињо во Подгорица ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија

А1 On - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Мурињо дојде на Балканот, еве за кој играч се интересира

Курир - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Мурињо дојде во Подгорица да ги гледа Црна Гора и Србија

+инфо - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Мурињо во Подгорица ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија

MTM - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Мурињо дојде во Подгорица

Либертас - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Мурињо во Подгорица ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија

Sport M - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Мурињо во Подгорица ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија

Канал5 - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Мурињо дојде на Балканот, заинтересиран за играч од ексју просторот

Република - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...

Мурињо во Подгорица ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија

Независен - 11.10.2018

Тренерот на Манчестер јунајтед, Жозе Мурињо допатува денеска во Подгорица, каде ќе го гледа натпреварот меѓу Црна Гора и Србија во Лигата на нациите. Потугалскиот стручњак првенствено доаѓа во живо да ги види српскиот фудбалер од Лацио, Сергеј ...