TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс во издание на ТРИ

А1 On - 22.05.2020

Во рамките на едицијата „Магични приказни“ поддржана од Програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија, во издание на Издавачки центар ТРИ неодамна излезе од печат книгата „Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс.

„Крајот на осаменоста“ во издание на ТРИ

еМагазин - 22.05.2020

Во рамките на едицијата „Магични приказни“ поддржана од Програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија, во издание на Издавачки центар ТРИ неодамна излезе од печат книгата „Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс.

„Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс во издание на ТРИ

Опсервер - 22.05.2020

Скопје, 22 мај 2020 () – Во рамки на едицијата „Магични приказни“ поддржана од Програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија, во издание на Издавачки центар ТРИ излезе од печат книгата „Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс.

„Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс во издание на ТРИ

Либертас - 22.05.2020

Во рамки на едицијата „Магични приказни“ поддржана од Програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија, во издание на Издавачки центар ТРИ излезе од печат книгата „Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс.

„Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс во издание на ТРИ

MakPress - 22.05.2020

Во рамки на едицијата „Магични приказни“ поддржана од Програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија, во издание на Издавачки центар ТРИ излезе од печат книгата „Крајот на осаменоста“ од Бенедикт Велс.