TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Израелскиот амбасадор Оријан го завршува својот мандат

Нова ТВ - 22.07.2021

Израелскиот амбасадор во Македонија, Дан Оријан го завршува својот мандат откако седум години ја извршуваше оваа функција. Изминатите денови тој имаше неколку проштални средби со државниот врв, но и со други политички личности.

Сончевиот часовник наесен ќе биде поставен на Еврејските гробишта во Битола, рече израелскиот амбасадор Оријан на ...

Сакам да кажам - 22.07.2021

За еден до два месеца, конечно ќе се постави сончевиот часовник на Еврејските гробишта во Битола, соопшти израелскиот амбасадор Дан Оријан на последната средба со битолските новинари пред неговото заминување од функцијата.

Дан Оријан, во последна посета на Битола како израелскиот амбасадор (фото)

Битола Њуз - 21.07.2021

По седум години на служба во Македонија, како Израелскиот амбасадор, Дан Оријан го завршува својот мандат, а денес со најблиските соработници, со кои реализира проекти во Битола, Рахела Шели Друмер Леви од Израел и Марија Герас Дочовска, раководител ...

Израелскиот амбасадор Оријан во Битола пред завршувањето на мандатот

Тера - 21.07.2021

Израелскиот амбасадор во Македонија, Дан Оријан го завршува својот мандат откако седум години ја извршуваше оваа функција. Изминатите денови тој имаше неколку проштални средби со државниот врв, но и со други политички личности.