TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Правила кои мора да ги почитувате при посета на стриптиз клуб

Црнобело - 14.02.2018

Во тие локали некој заработува за живот, па без разлика дали го оправдувате тоа или не, потребно е да ја задржите културата. Првата асоцијација за стриптиз клубовите е задоволство. Но, тие всушност се бизнис организации од кои некои луѓе ...

Oвие правила треба да ги почитувате при посета на стриптиз клуб

Среќа.mk - 14.02.2018

Работата како стриптизета или стриптизер не треба да се потценува. Многу луѓе на овој начин заработуваат за живот. Постојат неколку правила кои треба да ги почитувате доколку посетите стриптиз клуб: Во тие локали некој заработува за живот, па без ...

Натпревар за стриптизерки во Австралија, а еве што се случува зад сцената

Точка - 13.02.2018

Потребно е многу работа за да бидете егзотичен танчер или стриптизер. Мора да изгледаш добро, да танцуваш добро, да бидеш секси и да знаеш да издржиш до крај. Секако дека ќе бидете добро платен, но многу е разбирливо доколку понекогаш сакате да ...