TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поради штрајк на пилотите, откажани 30 отсто од летовите на „Ер франс“

Макфакс - 17.04.2018

Поради штрајк на пилотите се очекува францускиот авиопревозник „Ер франс“ денеска да откаже 30 отсто од планираните летови. Синдикатот бара зголемување на платите за 6 отсто, со оглед на тоа што платите во „Ер франс“ се замрзнати од 2011 година, ...

Штрајкуваат пилотите, откажани 30 отсто од летовите на „Ер франс“

Локално - 17.04.2018

Поради штрајк на пилотите се очекува францускиот авиопревозник „Ер франс“ денеска да откаже 30 отсто од планираните летови. Синдикатот бара зголемување на платите за 6 отсто, со оглед на тоа што платите во „Ер франс“ се замрзнати од 2011 година, ...

Штрајкуваат пилотите, откажани 30 отсто од летовите на „Ер франс“

Либертас - 17.04.2018

Поради штрајк на пилотите се очекува францускиот авиопревозник „Ер франс“ денеска да откаже 30 отсто од планираните летови. Синдикатот бара зголемување на платите за 6 отсто, со оглед на тоа што платите во „Ер франс“ се замрзнати од 2011 година, ...

Поради штрајк на пилотите, откажани 30 отсто од летовите на „Ер франс“

Sky - 17.04.2018

Поради штрајк на пилотите се очекува францускиот авиопревозник „Ер франс“ денеска да откаже 30 отсто од планираните летови. Синдикатот бара зголемување на платите за 6 отсто, со оглед на тоа што платите во „Ер франс“ се замрзнати од 2011 година, ...

Oткажани 30 проценти од летовите на Air France поради штрајк на пилотите

Денар - 17.04.2018

Поради штрајк на пилотите се очекува францускиот авиопревозник „Air France“ денеска да откаже 30 проценти од планираните летови. Синдикатот бара зголемување на платите за 6 отсто, со оглед на тоа што платите во „Air France“ се замрзнати од 2011 ...