TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Нема да дозволиме криминалци, манипулатори и измамници да го спречат успехот на земјата

МКД - 14.08.2019

Сите замешани во случајот „Рекет“ кои прекршиле закон да си одговараат со соодветни казни, во транспарентна правосудна постапка. Одговорност мора да има и за осмислувачите и за сите оние кои прават сѐ да се спасат и при тоа се претставуваат како ...

Заев: Граѓаните да бидат спокојни!

Република - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев во интрвју за МИА вели дека случајот „Рекет“ нема да ги спречи евроатланските аспирации на земјата, и дека граѓаните треба да бидат спокојни, бидејки според Заев државата има капацитети и со поддршка од јавноста и од западниот ...

Заев: Да не биде заборавено, јас сум човекот кој што го пријави случајот Рекет

Магазин - 14.08.2019

По вчерашната скандалозна изјава премиерот Зоран Заев денеска преку Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. Премиерот истакна дека на оваа позиција е дојден благодарение на народот.

Заев: Да не се заборави дека јас го пријавив случајот!

+инфо - 14.08.2019

„Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено. Денес оваа политичка гарнитура, преку извршната власт, создаде услови правосудството, Јавното обвинителство, непречено да работи, без разлика дали ...

(ВИДЕО) Заев: Нема да дозволам еден педер да ја симне оваа Влада од власт

Независен - 13.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет“, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев: За мене и за Владата сите луѓе се еднакви

Република - 14.08.2019

Жалам ако од некого сум бил погрешно разбран или протолкуван, но останувам на моите определби за кои претходно зборував, како и на вербата во вредностите за кои отсекогаш сум се борел. Нема да дозволиме на непријателите на нашата земја да им успее ...

Заев: Нема да дозволам индивидуалци да ја срушат власта

MTM - 13.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет“, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев: Нема да дозволиме криминалци, манипулатори и измамници да го спречат успехот на земјата

Press24 - 14.08.2019

Сите замешани во случајот „Рекет“ кои прекршиле закон да си одговараат со соодветни казни, во транспарентна правосудна постапка. Одговорност мора да има и за осмислувачите и за сите оние кои прават сѐ да се спасат и при тоа се претставуваат како ...

Заев: Секој кој е инволвиран, ќе одговара

Нова ТВ - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Очекувам истрагата да ги покаже сите докази за кој било во „Рекет“

Нетпрес - 13.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет“, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев: Да не биде заборавено, јас сум човекот кој прв го пријави случајот „Рекет“

Фокус - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Очекувам истрагата да ги покаже сите докази за кој било во „Рекет”

Вечер - 13.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет”, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев за „Рекет“: Јас сум човекот што го пријави овој случај, да не биде тоа заборавено

PressingTV - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Очекувам истрагата да ги покаже сите докази за кој било во „Рекет”

iPortal - 13.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет”, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев: Секој што е инволвиран ќе си одговара

Press24 - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Очекувам истрагата да ги покаже сите докази за кој било во „Рекет”

24Инфо - 13.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет”, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев: Секој што е инволвиран ќе си одговара

24Инфо - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Очекувам истрагата да ги покаже сите докази за кој било во „Рекет“

Сител - 13.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет“, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев: Секој што е инволвирал ќе си одговара

Опсервер - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Очекувам истрагата да ги покаже сите докази за кој било во „Рекет“

4NEWS - 13.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет“, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев: Секој што е инволвирал ќе си одговара

Канал5 - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Очекувам истрагата да ги покаже сите докази за кој било во „Рекет“

CivilMedia - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев изјави дека нема да дозволи индивидуалци ја срушат власта, верува во темелна и брза истрага за случајот „Рекет“, којашто ќе ги покаже доказите за, како што вели, секој случај, вклучително и за Катица Јанева, Зоран Заев и за кој ...

Заев: Да не биде заборавено, јас сум човекот којшто го пријави овој случај

Република - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

За Заев е идиотски настапот на Катица Јанева (ВИДЕО)

+инфо - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев Верува во транспарентни, многу прецизни и брзи истраги, посебно за ваквите случаи како што е „Рекет“. – Јавно отфрлив секаков вид шпекулации и споменувања со моето име и стојам целосно зад тоа.

Заев: Секој што се инволвирал ќе си одговара

Сител - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

ВИДЕО: Заев вели дека настапот на Катица Јанева е идиотски

Либертас - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев Верува во транспарентни, многу прецизни и брзи истраги, посебно за ваквите случаи како што е „Рекет“. – Јавно отфрлив секаков вид шпекулации и споменувања со моето име и стојам целосно зад тоа.

Заев: Секој што се инволвирал ќе си сноси одговорност

МКД - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев уште еднаш се огласи за аферата „Рекет“ и на неговиот Фејсбук профил напиша дека верува во транспарентни истраги, во многу прецизни и брзи истраги, посебно за вакви случаи.

Заев: Jас го пријавив случајот, да не се заборави тоа

Слободен Печат - 14.08.2019

Создадовме услови судството и обивнителството да може да работат, премиерот со нова објава на Фејбук. Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги.

Заев: Секој што е инволвиран ќе си одговара

Локално - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Секој што е инволвиран ќе си одговара

Независен - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Секој што е инволвиран ќе си одговара

Вечер - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. -Верувам во транспарентни истраги верувам во многу прецизни и брзи истраги, посебно за вакви случаи.

Заев: Секој што се инволвирал, ќе си одговара

Телма - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. „Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

ЗАЕВ: Јас сум човекот што го откри Рекет

Денешен - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги во врска со криминалната афера Рекет за која повторува дека тој ја разоткрил.

Заев: Секој што е инволвирал ќе си одговара

24 Вести - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Да не биде заборавено дека јас сум човекот којшто го пријави случајот „Рекет“! Секој што е инволвирал ќе си ...

Либертас - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Да не се заборави кој прв пријави за „Рекет“

CivilMedia - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска на Фејсбук објави дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. „Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.

Заев: Секој што е инволвиран, ќе си одговара

MakPress - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев денеска во објава на Фејсбук нагласува дека верува во транспарентни и во многу прецизни и брзи истраги. – Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено.