TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Планинарски клуб Љуботен од Тетово в недела го организира 42-то искачување на Титов врв

Независен - 23.05.2024

Викендов ќе се одржи дводневната манифестација по повод традиционалното мајско искачување на Титов врв што секоја година го организира планинарскиот клуб Љуботен од Тетово. Во недела 26 мај е искачувањето до највисоката точка на Шар Планина на 2747 ...

В недела е традиционалното искачување на Титов врв

Република - 23.05.2024

Викендов ќе се одржи дводневната манифестација по повод традиционалното мајско искачување на Титов врв што секоја година го организира планинарскиот клуб Љуботен од Тетово. Во недела 26 мај е искачувањето до највисоката точка на Шар Планина на 2747 ...

Планинарски клуб Љуботен од Тетово в недела го организира 42-то искачување на Титов врв

Канал5 - 23.05.2024

Викендов ќе се одржи дводневната манифестација по повод традиционалното мајско искачување на Титов врв што секоја година го организира планинарскиот клуб Љуботен од Тетово. Во недела 26 мај е искачувањето до највисоката точка на Шар Планина на 2747 ...

Планинарски клуб Љуботен од Тетово во недела го организира 42-то искачување на Титов врв

MakPress - 24.05.2024

Викендов ќе се одржи дводневната манифестација по повод традиционалното мајско искачување на Титов врв што секоја година го организира планинарскиот клуб Љуботен од Тетово. Во недела 26 мај е искачувањето до највисоката точка на Шар Планина на 2747 ...