TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

22. роденден ЛДП- наместо на кокетели, пари за еколошки акции

Вечер - 18.04.2019

По повод 22-риот роденден на ЛДП, партијата одлучи наместо свечени коктели, средствата да ги употреби за еколошки акции. Овој 22-ри роденден го посветуваме на здравата животна средина. Во таа насока, на 19 април во петок ќе се организираат неколку ...

ЛДП ќе го прослави роденденот со еколошка акција во Скопје, Битола, Кичево и Куманово

МКД - 18.04.2019

Либерално демократската партија најави дека 22-от роденден ќе го посвети на здравата животна средина со еколошки акции во повеќе градови низ државата. „Наместо со свечени коктели, ЛДП како општествено одговорна партија ги повикува сите членови, ...

ЛДП ќе го прослави роденденот со еколошка акција

Макфакс - 18.04.2019

Либерално Демократската партија најави дека дваесет и вториот роденден ќе го прослави со еколошка акција во Скопје, Битола, Кичево и Куманово. „Наместо со свечени коктели, ЛДП како општествено одговорна партија ги повикува сите членови, симпатизери ...