TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вештачката интелигенција целосно полуде! Бот за разговор на корисниците им испраќа вознемирувачки пораки

Во Центар - 23.02.2024

Chatbot Chat GPT почна да испраќа долги и бесмислени пораки на корисниците, збунувачки јазици и вознемирување на корисниците. Четботот им кажува дека е во иста просторија со нив. Така, еден корисник на Редит постави прашање за џез музиката и го доби ...

Вештачката интелигенција сосема полудела: Четботот на корисниците им праќа вознемирувачки пораки

Точка - 22.02.2024

„ChatGPT“ има проблем во работата, што се гледа во праќањето на чудни пораки до корисниците. Тој праќа долги и бесмислени пораки, меша јазици и ги вознемирува корисниците. Четботот, имено, им порачува дека е во истата просторија со нив.

ChatGPT испраќа вознемирувачки пораки до корисниците

USB - 22.02.2024

ChatGPT има проблеми во работењето, што се рефлектира со испраќање чудни пораки до корисниците. Во последните часови, овој четбот одговара на прашањата на некои корисници со долги и бесмислени пораки, мешајќи јазици и ги загрижува корисниците, ...

ChatGPT „полуде“ и никој не знае зошто: Пишуваше целосни глупости и ги загрижи корисниците

Денар - 22.02.2024

ChatGPT, добро познатиот чет-бот на OpenAI, неодамна имаше низа неочекувани проблеми, предизвикувајќи загриженост и збунетост кај корисниците. Инцидентот предизвика бран дискусии и шпекулации во технолошката заедница, додека компанијата брзо се ...

ChatGPT добива „меморија“

Порта - 22.02.2024

Разговорот со чет-бот со вештачка интелигенција по некое време може да се чувствува како Ден на громот, бидејќи по којзнае кој пат му кажувате како ви се допаѓаат форматираните мејлови и кои од тие „забавни работи што треба да ги правите овој ...

Ја полудеа и вештачката интелегенција: Четботот на корисниците им праќа вознемирувачки пораки

Хитпортал - 23.02.2024

„ChatGPT“ има проблем во работата, што се гледа во праќањето на чудни пораки до корисниците. Тој праќа долги и бесмислени пораки, меша јазици и ги вознемирува корисниците. Четботот, им порачува дека е во истата просторија со нив.

Вештачката интелигенција целосно полуде! Бот за разговор на корисниците им испраќа вознемирувачки пораки

Пулс24 - 23.02.2024

ChatGPT има проблеми во работењето, што се рефлектира со испраќање чудни пораки до корисниците.Chatbot Chat GPT почна да испраќа долги и бесмислени пораки на корисниците, збунувачки јазици и вознемирување на корисниците.Четботот им кажува дека е во ...