TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оштетени штедачи: Во нашата држава криминалот се толерира, а не се казнува

МКД - 02.03.2021

Никој не коментира за докапитализацијата на Еуростандард банката направена со амин на гувернерката и на начин каков што го опишува Трифун Костовски во својата изјава. Костовски јавно признава криминал и никој не реагира.

Оштетени штедачи на Еуростандард: Знае ли гувернерката за кривичното дело што Костовски јавно го признава?

+инфо - 01.03.2021

Здружението на оштетените штедачи бараат институциите да реагираат на изјавата на Трифун Костовски поврзана со кредит од Комерцијална банка за докапитализација на Еуростандард банка. Гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска-Бежоска да каже ...

Оштетени штедачи: Дали и докапитализацијата на Еуростандард банка од 10 милиони евра е дел од криминалот?

Локално - 01.03.2021

Здружението „Оштетени штедачи“, во своето денешно соопштение, уште еднаш посочуваат дека се потврдува криминалот на Еуростандард банка со официјалните изјави на Комерцијална која во изминатата недела тврдеше дека Трифун Костовски должен е и во неа.

Оштетени штедачи: Дали гувернерката знае за кривичното дело кое Костовски јавно го признава?

24Инфо - 01.03.2021

Во изминативе денови бевме сведоци на неколку официјални изјави на Трифун Костовски како и официјални изјави од страна на Комерцијална банка каде се откриваат интересни моменти во целиот овој случај со грабежот на Еуростандард банка и од каде ...

Дали и докапитализацијата на Еуростандард банка од 10 милиони евра е дел од криминалот?

Република - 01.03.2021

Гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска-Бежоска да каже дали знае за кривичното дело кое јавно го признава Трифун Костовски и дали високи функционери од Народна банка кумувале на овој криминален чин? Како е можно да се прави докапитализација ...

Оштетени штедачи на Еуростандард: Знае ли гувернерката за кривичното дело што Костовски јавно го признава?

Либертас - 01.03.2021

Гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска-Бежоска да каже дали знае за кривичното дело кое јавно го признава Трифун Костовски и дали високи функционери од Народна банка кумувале на овој криминален чин? Како е можно да се прави докапитализација ...

Оштетени штедачи на Еуростандард: Дали и докапитализацијата од 10 милиони евра е дел од криминалот?

Слободен Печат - 01.03.2021

Во изминативе денови бевме сведоци на неколку официјални изјави на Трифун Костовски како и официјални изјави од страна на Комерцијална банка каде се откриваат интересни моменти во целиот овој случај со грабежот на Еуростандард Банка и од каде ...

Оштетени штедачи: Како е можно да се прави докапитализација на банката со залог од 3 милиони евра од самата ...

PressingTV - 01.03.2021

Гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска-Бежоска да каже дали знае за кривичното дело кое јавно го признава Трифун Костовски и дали високи функционери од Народна банка кумувале на овој криминален чин? Како е можно да се прави докапитализација ...

Знае ли гувернерката за кривичното дело што Костовски јавно го признава?

Нетпрес - 01.03.2021

Гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска-Бежоска да каже дали знае за кривичното дело кое јавно го признава Трифун Костовски и дали високи функционери од Народна банка кумувале на овој криминален чин? Како е можно да се прави докапитализација ...

Оштетени штедачи на Еуростандард: Знае ли гувернерката за кривичното дело што Костовски јавно го признава?

Акцент - 02.03.2021

Никој не коментира за докапитализацијата на Еуростандард банката направена со амин на гувернерката и на начин каков што го опишува Трифун Костовски во својата изјава. Костовски јавно признава криминал и никој не реагира.

До кога ќе се обештетуваат штедачите од Еуростандард банка со влогови до 30.000 евра?

Фактор - 01.03.2021

Штедачите кои имаат влогови до 30 000 евра а кои уште не ги подигнале од Еуростандард банка и годинава ќе се обештетуваат, а кон некои од нив обврските ќе останат и до крајот на 2021. Обештетувањето се одвива преку четири банки за сметка на Фондот ...

Оштетени штедачи: Дали гувернерката знае за кривичното дело кое Трифун Костовски јавно го признава?

МКД - 01.03.2021

Во изминативе денови бевме сведоци на неколку официјални изјави на Трифун Костовски како и официјални изјави од страна на Комерцијална банка каде се откриваат интересни моменти во целиот овој случај со грабежот на Еуростандард банка и од каде ...

ДОДЕКА ГОЛЕМИТЕ КИНАТ НЕРВИ - малите штедачи од Еуростандард се уште не си подигнале девет милиони евра

Фактор - 01.03.2021

Дури 9,1 милиони евра се уште не си подигнале штедачите од Еуростандард банка, кои имаат влогови до 30.000 евра и чие обесштетување оди преку четири банки за сметка на Фондот за осигурување на депозити.