TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Презентација на истражување за потребите на младите во Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров

Слободен Печат - 23.02.2021

Здружението на граѓани „Младите можат” денеска ќе ги презентира резултатите од истражувањето „Потребите на младите на локално ниво”, спроведено во општините Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров.

Резултати од истражувањето „Потребите на младите на локално ниво“: „Младите можат“ истражуваа во Карпош, Аеродром и ...

Локално - 23.02.2021

Организацијата „Младите можат“, денес ќе имаат своја презентација на резултатите од истражувањето насловено „Потребите на младите на локално ниво“, а спроведено и се однесува на општините Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров.

Презентација на истражување за потребите на младите во Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров

Опсервер - 23.02.2021

Здружението на граѓани „Младите можат“ денеска ќе ги презентира резултатите од истражувањето „Потребите на младите на локално ниво”, спроведено во општините Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров.

Презентација на истражување за потребите на младите во Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров

Канал5 - 23.02.2021

Здружението на граѓани „Младите можат" денеска ќе ги презентира резултатите од истражувањето „Потребите на младите на локално ниво", спроведено во општините Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров.

Презентација на истражување за потребите на младите во Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров

MakPress - 23.02.2021

Здружението на граѓани „Младите можат“ денеска ќе ги презентира резултатите од истражувањето „Потребите на младите на локално ниво”, спроведено во општините Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров.

Презентација на истражување за потребите на младите во Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром

Скопје инфо - 23.02.2021

Здружението на граѓани „Младите можат” денеска ќе ги претстави резултатите од истражувањето „Потребите на младите на локално ниво”, спроведено во општините Карпош, Аеродром и Ѓорче Петров.