TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коњановски: Општина Битола многу вложува и прави се за да ги задржи младите во градот и земјата

Курир - 18.09.2023

Во вечерашната емисија „24 Анализа“ на Телевизија 24 свое вклучување имаше градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски кој што истакна дека Битола е град кој не го одминува миграциониот бран, но како општина се трудат да вложуваат и во ...

Коњановски за ТВ 24: Миграциониот бран не ја одмина ниту Битола

24 Вести - 18.09.2023

Градоначалникот на Битола Тони Коњановски во емисијата 24 анализа рече дека ниту Битола не го одмина миграциониот бран. - Традивијата од овој крај е од после Втората светска војна. Годинава се запошани 800 првачиња и во споредба со минатат година, ...

Коњановски: Општина Битола многу вложува и прави се за да ги задржи младите во градот и земјата

Lider - 18.09.2023

Во вечерашната емисија „24 Анализа“ на Телевизија 24 свое вклучување имаше градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски кој што истакна дека Битола е град кој не го одминува миграциониот бран, но како општина се трудат да вложуваат и во ...