TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

30-годишнина на Деновите на македонската поезија во Шведска

+инфо - 18.10.2020

Оваа манифестација секако оди во прилог на духовната поткрепа и билатералните односи и соработка помеѓу двете држави и народи - вели амбасадорката Мира Крајачиќ. Традициониалната културна манифестација Денови на македонската поезија во Шведска, што ...

30. издание на манифестацијата Денови на македонска поезија во Шведска

PressingTV - 18.10.2020

Традициониалната културна манифестација Денови на македонската поезија во Шведска, што секоја година се одвива под покровителство на Македонскиот сојуз во оваа скандинавска земја, го одбележа својот тридецниски јубилеј во просториите на Македонската ...

30-годишнина на Деновите на македонската поезија во Шведска

Либертас - 18.10.2020

Традициониалната културна манифестација Денови на македонската поезија во Шведска, што секоја година се одвива под покровителство на Македонскиот сојуз во оваа скандинавска земја, го одбележа својот тридецниски јубилеј во просториите на Македонската ...