TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Принц Хари лаже, знам со кого ја изгуби невиноста и тоа не беше зад паб!“: Актерот Руперт Еверет ја открива вистината!

Еспресо - 05.02.2023

Во книгата „Spare“, принцот Хари открива кого и каде ја загубил невиноста, нешто што со години беше предмет на гласини и шпекулации, толку многу што дури се зборуваше дека токму со актерката Елизабет Харли го доживеал своето прво сексуално искуство, ...

Се огласи актерот Руперт Еверет: „Принц Хари лаже, знам со кого ја изгуби невиноста и тоа не беше зад паб!“

Убавина и Здравје - 06.02.2023

Во книгата „Spare“, принцот Хари открива со кого и каде ја загубил невиноста, нешто што со години беше предмет на гласини и шпекулации, толку многу што дури се зборуваше дека токму со актерката Елизабет Харли го доживеал своето прво сексуално ...