TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД: Студентка го загуби животот поради фотографија

Кајгана - 15.04.2019

22-годишна студентка од Универзитетот Фордхајм од Њујорк го загуби животот откако падна од врвот на универзитетската зграда, висока околу 12 метри, пишува The Sun. Таа била пренесена во болница во многу тешка состојба, но починала.

Во смрт поради фотографија: Паднала од 12 метри висока кула поради селфи

+инфо - 15.04.2019

Таа вчера во многу тешка состојба била пренесена во болницата во која што и починала. Сидни оваа година требало да дипломира. Студентка на Универзитетот Фордхајм од Њујорк, Сидни Пејџ Монфрајс (22) го изгубила животот откако паднала од кулата на ...

Студентка од Америка загина обидувајќи се да направи добра фотографија

Курир - 15.04.2019

22-годишна студентка од Универзитетот Фордхајм од Њујорк го загуби животот откако падна од врвот на универзитетската зграда, висока околу 12 метри, пишува The Sun. Таа била пренесена во болница во многу тешка состојба, но починала.

Студентка од Америка загина обидувајќи се да направи добра фотографија

Press24 - 17.04.2019

22-годишна студентка од Универзитетот Фордхајм од Њујорк го загуби животот откако падна од врвот на универзитетската зграда, висока околу 12 метри, пишува The Sun. Таа била пренесена во болница во многу тешка состојба, но починала.

Студентка од Америка загина обидувајќи се да направи добра фотографија

Пулс24 - 17.04.2019

22-годишна студентка од Универзитетот Фордхајм од Њујорк го загуби животот откако падна од врвот на универзитетската зграда, висока околу 12 метри, пишува The Sun. Таа била пренесена во болница во многу тешка состојба, но починала.

Студентка од Америка загина обидувајќи се да направи добра фотографија

iPortal - 17.04.2019

22-годишна студентка од Универзитетот Фордхајм од Њујорк го загуби животот откако падна од врвот на универзитетската зграда, висока околу 12 метри, пишува The Sun. Таа била пренесена во болница во многу тешка состојба, но починала.