TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

152 милиони денари исплатени на сметките на 6755 сточари

Локално - 24.11.2020

Повеќе од 152 милиони денари на име на прозиведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, се префрлени на 6755 сточари, соопштија од Платежната агенција. Средствата од оваа мерка се свеж капитал што треба да им помогне на сточарите да ...

Исплатени над 152 милиона денари на сметките на 6,755 сточари

А1 On - 24.11.2020

На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

Исплатени 152 милиони денари за субвенции за втора фаза произведено и предадено млеко

Макфакс - 24.11.2020

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, на сметките на 6,755 сточари исплати над 152 милиони денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза.

Исплатени 152 милиони денари за субвенции за втора фаза произведено и предадено млеко

Опсервер - 24.11.2020

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, на сметките на 6,755 сточари исплати над 152 милиони денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза.

Исплатени над 152 милиона денари на сметките на 6,755 сточари

Кумановски м. - 24.11.2020

На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

Исплатени се над 152 милиона денари на сметките на 6.755 сточари

+инфо - 24.11.2020

На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

Исплатени 152 милиони денари за субвенции за втора фаза произведено и предадено млеко

Вечер - 24.11.2020

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, на сметките на 6,755 сточари исплати над 152 милиони денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза.

Исплатени над 152 милиона денари на сметките на 6,755 сточари

Либертас - 24.11.2020

На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

Исплатени над 152 милиона денари на сметките на 6,755 сточари

Канал5 - 24.11.2020

На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

Исплатени субвенции од 152 милиони денари за 6.755 сточари

МКД - 24.11.2020

На сметките на 6.755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

На 6.755 сточари исплатени над 152 милиони денари за овчо, кравјо и козјо млеко

Независен - 24.11.2020

На сметките на 6.755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

Исплатени над 152 милиона денари на сметките на 6.755 сточари

iPortal - 24.11.2020

На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

Исплатени над 152 милиона денари на сметките на 6,755 сточари

Бизнис Вести - 24.11.2020

Скопје, 24 ноември 2020 (МИА) – На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција.

Исплатени над 152 милиона денари на сметките на 6.755 сточари

Нетпрес - 24.11.2020

На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...

Исплатени над 152 милиона денари на сметките на 6,755 сточари

Скопје инфо - 24.11.2020

На сметките на 6 755 сточари се префрлени повеќе од 152 милиона денари за произведено и предадено овчо, кравјо и козјо млеко од втора фаза, соопшти денеска Платежната агенција. Според директорот на Агенцијата, Николче Бабовски, средствата од оваа ...