TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хотелски персонал споделува трикови како да имате поудобен и пријатен престој

Црнобело - 14.06.2018

При сместувањето во хотели, независно дали е бизнис патување или одмор, сите очекуваме пријатност и удобност за пристапна цена. Сепак, многу често се случуваат непријатни изненадувања – појадокот не е каков што очекувате, се доплаќаат дополнителни ...

Спремете си 200 евра плус ако одите на одмор во Грција

Press24 - 13.06.2018

Од половина евро до четири евра, во зависност од видот на сместувањето, ќе бидат повисоки цените во Грција во изнајмените апартмани и хотелите, поради новиот данок на престој што стапи во сила на почетокот на годинава.

Спремете си 200 евра плус ако одите на одмор во Грција

Скопје24 - 14.06.2018

Од половина евро до четири евра, во зависност од видот на сместувањето, ќе бидат повисоки цените во Грција во изнајмените апартмани и хотелите, поради новиот данок на престој што стапи во сила на почетокот на годинава.