TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Беса ги објави имињата на кандидатите за идни министри во новата влада

360 степени - 13.06.2024

На Собранието на партијата било утврдено дека партиските претставници во Собранието и во извршната власт без компромис ќе се посветат на триете најприоритетни точки од владината програма, како борба против криминалот, реализација и имплементација на ...

Беса објави три предлози за членови на идната влада

Независен - 13.06.2024

Собранието на Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата влада. „Собранието на Беса одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална политика, демографија и млади, Бесар Дурмиши за министер за ...

БЕСА ги избра кандидатите за министри за социјала, економија и заменик за култура

Канал5 - 13.06.2024

Собранието на Движењето БЕСА, денеска, 13.06.2024 година, го одржа 10-тиот состанок на кој се разговараше за приоритетите и заложбите на партиските кадри за време на идната Влада. Собранието на Движењето БЕСА, денеска, 13.06.2024 година, го одржа ...

Фатмир Лимани, Бесар Дурмиши и Седат Суејмани кандидати на Беса за новиот состав на новата Влада

Слободен Печат - 13.06.2024

Движењето Беса кое е дел од Коалицијата „Вреди“ ги избра кандидатите за членови во новата Влада која треба да се бира во вторник во Законодавниот дом. Како што соопшти партијата на Билал Касами, Фатмир Лимани ќе биде кандидат за министер за ...

Фатмир Лимани, Бесар Дурмиши и Седат Сулејмани кандидати на Беса за новиот состав на Владата

ТВ21 - 13.06.2024

Централното собрание на Движењето БЕСА, денеска, 13.06.2024 година, го одржа 10-тиот состанок на кој се разговараше за приоритетите и заложбите на партиските кадри за време на идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за државни функции во ...

Беса ги избра кандидатите за новата Влада, еве кои се!

4NEWS - 13.06.2024

Централното собрание на Движењето БЕСА, денеска, 13.06.2024 година, го одржа 10-тиот состанок на кој се разговараше за приоритетите и заложбите на партиските кадри за време на идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за државни функции во ...

БЕСА ги избра кандидатите за министри во новата Влада

Фокус - 13.06.2024

Собранието на Движењето БЕСА го одржа 10-тиот состанок на кој се разговараше за приоритетите и заложбите на партиските кадри за време на идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за државните функции во новата Влада, кои што парламентот ќе ...

БЕСА ГИ ИЗБРА КАНДИДАТИТЕ ЗА МИНИСТРИ ВО НОВАТА ВЛАДА Во игра се Фатмир Лимани, Бесар Дурмиши и Седат Сулејмани

+инфо - 13.06.2024

Едногласно ги избравме кандидатите за државните функции во новата Влада, што Парламентот на РСМ ќе треба да ги избере, соопшти Движењето Беса. „Фатмир Лимани ќе биде кандидат за министер за социјална политика, демографија и млади.

БЕСА ги избра кандидатите за министри во новата Влада

Либертас - 13.06.2024

Собранието на Движењето БЕСА го одржа 10-тиот состанок на кој се разговараше за приоритетите и заложбите на партиските кадри за време на идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за државните функции во новата Влада, кои што парламентот ќе ...

ЛИМАНИ, ДУРМИШИ, СУЛЕЈМАНИ: БЕСА ги избра кандидатите за министри

Фактор - 13.06.2024

БЕСА ги избра кандидатите за министри во новата Влада. Собранието на Движењето БЕСА го одржа 10-тиот состанок на кој се разговараше за приоритетите и заложбите на партиските кадри за време на идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за ...

Фатмир Лимани за социјална политика, Бесар Дурмиши за економија и труд, Седат Сулејмани заменик министер за култура – ...

Телма - 13.06.2024

Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата Влада, кои треба да бидат избрани во Парламентот. „Собранието на Движењето Беса одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална ...

БЕСА ги објави кандидатите: Лимани ќе биде министер за социјална политика, Дурмиши за економија

Курир - 13.06.2024

Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата Влада, кои треба да бидат избрани во Парламентот. Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови ...

Внукот на Али Ахмети, Лимани предложен за министер за социјална политика

МКД - 13.06.2024

Собранието на Движењето Беса вечерва одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална политика, демографија и млади, Бесар Дурмиши за министер за економија и труд, додека Седат Сулејмани е кандидат за заменик-министер за култура и ...

Фатмир Лимани, Бесар Дурмиши и Седат Сулејмани кандидати на Беса за новиот состав на Владата

Република - 13.06.2024

Централното собрание на Движењето БЕСА, денеска, 13.06.2024 година, го одржа 10-тиот состанок на кој се разговараше за приоритетите и заложбите на партиските кадри за време на идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за државни функции во ...

Беса ги избра Фатмир Лимани, Бесар Дурмиши и Седат Суејмани кандидати на Беса за новиот состав на Влада

Локално - 13.06.2024

Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата Влада, кои треба да бидат избрани во Парламентот. -Собранието на Движењето Беса одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална ...

БЕСА ги избра кандидатите за министри во новата Влада

Бриф - 13.06.2024

Собранието на Движењето БЕСА го одржа 10-тиот состанок на кој се разговараше за приоритетите и заложбите на партиските кадри за време на идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за државните функции во новата Влада, кои што парламентот ќе ...

БЕСА ГИ ОБЈАВИ КАНДИДАТИТЕ: Лимани ќе биде министер за социјална политика, Дурмиши за економија

Денешен - 13.06.2024

Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата Влада, кои треба да бидат избрани во Парламентот. -Собранието на Движењето Беса одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална ...

БЕСА ги објави – Лимани ќе биде министер за социјална политика, Дурмиши за економија

Нетпрес - 13.06.2024

Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата Влада, кои треба да бидат избрани во Парламентот. -Собранието на Движењето Беса одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална ...

БЕСА ги објави кандидатите: Лимани ќе биде министер за социјална политика, Дурмиши за економија

Press24 - 13.06.2024

Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата Влада, кои треба да бидат избрани во Парламентот. -Собранието на Движењето Беса одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална ...

Беса ги објави имињата на кандидатите за идни министри во новата влада

365 - 13.06.2024

Фатмир Лимани е кандидат за министер за социјална политика, демографија и млади, Бесар Дурмиши за министер за економија и труд, а Седат Сулејмани е кандидат за заменик-министер за култура и туризам.

БЕСА ги избра кандидатите за министри и заменици во новата Влада

А1 On - 13.06.2024

Собранието на Движењето БЕСА одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална политика, демографија и млади, Бесар Дурмиши да биде кандидат за министер за економија и труд, додека Седат Сулејмани е кандидат за заменик министер за ...

Беса откри кои се нивните кандидати за членови во новата Влада

Пулс24 - 14.06.2024

Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата Влада, кои треба да бидат избрани во Парламентот. -Собранието на Движењето Беса одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална ...

Лимани, Дурмиши и Сулејмани ќе бидат претставници на БЕСА во новата Влада

MakPress - 14.06.2024

Собранието на Движењето Беса денеска на состанок едногласно ги избрало кандидатите за членови во новата Влада, кои треба да бидат избрани во Парламентот. -Собранието на Движењето Беса одлучи Фатмир Лимани да биде кандидат за министер за социјална ...