TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иан Мекелен го планира сопствениот погреб

+инфо - 16.04.2018

Британскиот актер Иан Мекелен призна дека веќе го планира сопствениот погреб, како и дека за тоа размислува секојдневно. Мекелен за лондонски „Метро“ отворено говори за смртта и за плановите за својот погреб, кој според него „ќе изгледа толку добро, ...

Сер Иан МекКелен секој ден размислува за смртта и веќе го планира својот погреб

Стандард - 16.04.2018

Сер Иан МекКелен признал дека немало ден, а да не помисли на неговата смрт. 78-годишниот актер го откри тоа во документарец за него, насловен „McKellen: Playing the Part“. И покрај тоа што не се плаши од смртта, веќе детално го планирал својот ...

Иан Мекелен го планира сопствениот погреб

Бриф - 16.04.2018

Британскиот актер Иан Мекелен призна дека веќе го планира сопствениот погреб, како и дека за тоа размислува секојдневно. Мекелен за лондонски „Метро“ отворено говори за смртта и за плановите за својот погреб, кој според него „ќе изгледа толку добро, ...