TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да ја дознаете вистинската километража на еден автомобил?

24auto - 09.11.2019

Добро познат факт е дека автомобилите на старо, кои се продаваат низ земјите на Балканот, масовно се со „вратени“ километражи. Како може да се дознае дали километражата на еден автомобил е враќана назад? Одговор на ова прашање даваат експерите од ...

Дали е можно да се утврди точната километража на половен автомобил?

USB - 08.11.2019

Купување половен автомобил или автомобил од втора рака секогаш било и ќе биде „мачка во вреќа“, затоа што никогаш неможе да бидете сигурни што ќе добиете Колку е постар автомобилот и колку повеќе сопственици се смениле, толку е поголема и ...