TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иванов: Сорос ја запали Народната канцеларија во Скопје

Стандард - 26.04.2017

Претседателот Ѓорге Иванов во интервју за унгарската државна телевизија МТВА изјави дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, биле префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле за насилни акции.

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Курир - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос, и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

За мешањето на Сорос во Македонија пренесуваат и унгарските медиуми (ВИДЕО)

Курир - 25.04.2017

Работењето и мешањето во внатрешната политика на Македонија на Џорџ Сорос, беше тема на за прилог на Унгарската телевизија „М1“. Државата од која потекнува и потекнува тој, е една од оние кои се бунат за мешањето на Сорос во внатрешните политички ...

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Press24 - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос, и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Црвен тепих за Сорос во Брисел

Нова ТВ - 25.04.2017

Европската комисија (ЕК) му подготвува срдечен пречек на милијадерот Џорџ Сорос во четврток во Брисел. Претседателот на ЕК Жан-Клод Јункер, потпретседателот на ЕК Франс Тимерманс и комесарите за правда и вработеност Вера Јурова и Јурки Катаинен во ...

Унгарските медиуми пренесуваат за мешањето на на Сорос во Македонија

Пулс24 - 25.04.2017

Работењето и мешањето во внатрешната политика на Македонија на Џорџ Сорос, беше тема на за прилог на Унгарската телевизија „М1“. Државата од која потекнува и потекнува тој, е една од оние кои се бунат за мешањето на Сорос во внатрешните политички ...

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Сител - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Црвен тепих за Сорос во Брисел

Република - 25.04.2017

Европската комисија (ЕК) му подготвува срдечен пречек на милијадерот Џорџ Сорос во четврток во Брисел. Претседателот на ЕК Жан-Клод Јункер, потпретседателот на ЕК Франс Тимерманс и комесарите за правда и вработеност Вера Јурова и Јурки Катаинен в ...

Унгарски медиуми: За Македонците Сорос е чудовиште (ВИДЕО)

Република - 26.04.2017

Работењето и мешањето во внатрешната политика на Македонија на Џорџ Сорос, беше тема на за прилог на Унгарската телевизија „М1“. Државата од која потекнува и потекнува тој, е една од оние кои се бунат за мешањето на Сорос во внатрешните политички ...

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Канал5 - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Сорос е добредојден во Брисел

Макфакс - 25.04.2017

Европската комисија (ЕК) му подготвува срдечен пречек на милијадерот Џорџ Сорос в четврток во Брисел. Претседателот на ЕК, Жан-Клод Јункер, потпретседателот на ЕК, Франс Тимерманс, и комесарите за правда и вработеност, Вера Јурова и Јурки Катаинен, ...

Иванов: Сорос стои зад палењето на Народната канцеларија

Нетпрес - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос, и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Сорос е добредојден во Брисел

Точка - 25.04.2017

Европската комисија (ЕК) му подготвува срдечен пречек на милијадерот Џорџ Сорос в четврток во Брисел. Претседателот на ЕК, Жан-Клод Јункер, потпретседателот на ЕК, Франс Тимерманс, и комесарите за правда и вработеност, Вера Јурова и Јурки Катаинен, ...

Иванов: Сорос ми ја запали Канцеларијата

+инфо - 26.04.2017

Иванов вели дека областа која ги опфаќа невладините организации е премногу либерална и дека на некој начин треба да се регулира. Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го ...

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Вечер Прес - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос, и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Црвен тепих за Сорос во Брисел

+инфо - 25.04.2017

На средбите со Сорос нема да биде избегната ни темата за „ловот” врз невладините организации финансирани од милијадерот во балканските земји. Европската комисија му подготвува срдечен пречек на милијадерот Џорџ Сорос во четврток во Брисел.

Иванов: Сорос стои зад палењето на Народната канцеларија

Република - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Брисел утре постила црвен тепих за пречек на Џорџ Сорос

Курир - 26.04.2017

Црвен тепих и срдечен пречек најави Европската комисија (ЕK) за американскиот милијадер Џорџ Сорос, кој утре доаѓа во посета на Брисел. Претседателот на ЕK, Жан-Kлод Јункер, потпретседателот на ЕK, Франс Тимерманс, и комесарите за правда и ...

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Пулс24 - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос, и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Репортер - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

ИВАНОВ: Сорос стои зад палењето на Народната канцеларија

Телеграф - 26.04.2017

Најголем проблем на Македонија е што странските фондации го етнизирале цивилното општество и го поделиле населението по етничка основа, вели Ѓорге Иванов Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани ...

Иванов: Сорос ми ја запали канцеларијата

Либертас - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Вест - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Тера - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос, и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Иванов: Парите на американските државјани Сорос ги користел за насилство во Македонија

Фокус - 26.04.2017

Претседателот Ѓорге Иванов во интервју за унгарската национална телевизија, одговарајќи на прашањето која е улогата на Сорос во Македонија вели дека Република Македонија „е жртва на октроирано цивилно општество кое го октроираат странски цивилни ...

Иванов заговара регулирање кој се би можел да финансира невладини

Нова ТВ - 26.04.2017

Претседателот Ѓорге Иванов во интервју за унгарската национална телевизија изјави дека палењето на Народната канцеларија била една од „насилните акции“ за кои се користеле пари од фондации кои го носат името Сорос.

Иванов: Сорос ми ја запали канцеларијата

Бриф - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Идивиди - 26.04.2017

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос и се користеле дури и за насилни акции. Една од нив беше и палењето на Народната канцеларија.