TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дете паднало од дрво врз ражен за месо кој му се забил во черепот, лекарите шокирани: Какво чудо е ова!

Сител - 14.09.2018

Дете (10) од Мисури се опоравува откако паднало од куќичка на дрво и тоа точно врз метален ражен за месо. Тенката шипка му поминала низ главата на Хавиер Чунингем му ги промашила очите и мозокот. Детето паднало од дрво зошто го нападнале оси.

Дете паднало од дрво директно на ражен за месо кој му се забил во черепот! Лекарите во чудо: Имал многу среќа!

Точка - 13.09.2018

10-годишно дете од Мисури заздравува откако паднало од куќичка на дрво, директно на метален ражен за месо. Тенкиот шилец кој минал низ главата на Хавиер Канингем ги промашил очите и мозокот. Детето паднало од дрвото откако било нападнато од оси.

Момче од САД чудесно закрепна по прободување на главата со метално шило

Макфакс - 13.09.2018

Десетгодишно момче од Мисури закрепнува кога по нападот на оси од куќичка на дрво, паднало на ражен за месо. Тенкото шило му минало низ главата на Ксавиер Канингем и, за среќа, не дошло во контакт со очите, мозокот и ‘рбетниот мозок, односно крвните ...