TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Официјализирана соработката за подобрување на состојбите во туризмот и угостителството

Независен - 30.06.2020

Создавање платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот што денеска го потпишаа Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори и Синдикатот на ...

Официјализирана соработката за подобрување на состојбите во туризмот и угостителството

А1 On - 30.06.2020

Создавање на платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување на квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот кој денес го потпишаа Туристичко угостителската комора при Сојуз на стопански комори на Македонија и ...

Состојбите во туризмот и угостителството ќе се подобрат со соработка на комората и синдикатот

Локално - 30.06.2020

Создавање на платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување на квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот кој денес го потпишаа Туристичко угостителската комора при Сојуз на стопански комори на Македонија и ...

Состојбите во туризмот и угостителството ќе се подобрат со соработка на комората и синдикатот

Канал5 - 30.06.2020

Договорот го потпишаа, потпретседателот на ТУК, Мартин Ангеловски и потпретседателот на СУТКОЗ, Саше Бајчевски. Создавање на платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување на квалитетен социјален дијалог, е една од целите на ...

Состојбите во туризмот и угостителството ќе се подобрат со соработка на комората и синдикатот

+инфо - 30.06.2020

Потпретседателот на ТУК, Ангеловски рече дека целите на заедничката соработка се јасно прецизирани во насока на продлабочување на взаемните заложби за унапредување на состојбите во секторите туризам и угостителство.

Официјализирана соработката за подобрување на состојбите во туризмот и угостителството

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Создавање платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот што денеска го потпишаа Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на ...

Официјализирана соработката за подобрување на состојбите во туризмот и угостителството

Курир - 30.06.2020

Создавање платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот што денеска го потпишаа Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори и Синдикатот на ...

Официјализирана соработката за подобрување на состојбите во туризмот и угостителството

24Инфо - 30.06.2020

Создавање платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот што денеска го потпишаа Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори и Синдикатот на ...

Синдикалците и бизнисмените од туристичката дејност потпишаа соработка

Вечер Прес - 30.06.2020

Создавање платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот што денеска го потпишаа Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори и Синдикатот на ...

Со заедничко делување ќе се подобри состојбата во туризмот и угостителството

Слободен Печат - 30.06.2020

– Целите на заедничката соработка се јасно прецизирани во насока на продлабочување на взаемните заложби за унапредување на состојбите во секторите туризам и угостителство, вели потпретседателот на ТУК, Ангеловски.

Официјализирана соработката за подобрување на состојбите во туризмот и угостителството

Бизнис Вести - 30.06.2020

Создавање платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот што денеска го потпишаа Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори и Синдикатот на ...

Официјализирана соработката за подобрување на состојбите во туризмот и угостителството

Скопје инфо - 30.06.2020

Создавање платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот што денеска го потпишаа Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори и Синдикатот на ...

Состојбите во туризмот и угостителството ќе се подобрат со соработка на комората и синдикатот

Скопје24 - 30.06.2020

Создавање на платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување на квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот кој денес го потпишаа Туристичко угостителската комора при Сојуз на стопански комори на Македонија и ...

Состојбите во туризмот и угостителството ќе се подобрат со соработка на комората и синдикатот

MakPress - 30.06.2020

Создавање на платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување на квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот кој денес го потпишаа Туристичко угостителската комора при Сојуз на стопански комори на Македонија и ...

Состојбите во туризмот и угостителството ќе се подобрат со соработка на комората и синдикатот

Фокус - 30.06.2020

Создавање на платформа за заедничко делување со особен акцент на воспоставување на квалитетен социјален дијалог, е една од целите на Договорот кој денес го потпишаа Туристичко угостителската комора при Сојуз на стопански комори на Македонија и ...