TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ферари кое го конфискувале од мафијата го доделиле на полицијата (Видео)

Sky - 13.06.2018

Италијанската влада конфискувала Ферари 458 кое припаѓало на член на мафија во таа земја, а возилото потоа е отстапено на полициската управа на градот Милано. Ферарито добило полициски ознаки и светлосна сигнализација, додека во кабината е ...

Полициски Ferrari 458 Spider: Јасна порака до мафијата во Италија!

Точка - 13.06.2018

Полицијата во Милано заплени Ferrari 458 Spider кој потоа го модификуваше и го претвори во полициски автомобил. Тие кои што ќе возат во Италија, поточно во Милано, веројатно нема да бидат сопрени од полицискиот Ferrari 458 Spider, кој што некогаш ...

Ферари одземено од мафијата доделено на полиција – злосторството не се исплаќа

Локално - 12.06.2018

Италијанската влада конфискуваше Ferrari 458 Spider кое припаѓаше на еден член на организирана криминална група во таа земја, а возилото потоа го отстапи на полицијата во Милано. Овој оригинално бел Ferrari доби ознаки на полицијата и дополнителна ...

Криминалот не се исплаќа – Ферари одземено од италијанската мафија, доделено на полицијата

Канал5 - 12.06.2018

Италијанската влада конфискуваше Ferrari 458 Spider кое припаѓаше на еден член на организирана криминална група во таа земја, а возилото потоа го отстапи на полицијата во Милано. Овој бело Ferrari доби ознаки на полицијата и дополнителна ...