TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски: Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај!

Курир - 03.12.2023

Правда мора да има! Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот, истакна вечерва лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Мицкоски со сочувство за младата Вања: Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај

Република - 03.12.2023

Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот. Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај! Правда мора да има.

Мицкоски: Искрено сочувство за загубата на младата Вања, најстрога казна за сите вмешани во грозоморниот чин, правда ...

4NEWS - 03.12.2023

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил објави искрено сочувство за загубата на младата Вања. „Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања.

Мицкоски: Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај!

Lider - 03.12.2023

Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот, истакна вечерва лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Мицкоски: Искрено сочувство за загубата на младата Вања, најстрога казна за сите вмешани во грозоморниот чин, правда ...

Опсервер - 03.12.2023

Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот. Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај! Правда мора да има.

Мицкоски: Искрено сочувство за загубата на младата Вања, најстрога казна за сите вмешани во грозоморниот чин, правда ...

ТВ21 - 03.12.2023

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил објави искрено сочувство за загубата на младата Вања. „Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања.

Мицкоски: Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај!

Centar - 03.12.2023

Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот, истакна вечерва лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Мицкоски: Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај!

Нетпрес - 03.12.2023

Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот, истакна вечерва лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Мицкоски: Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај!

Вести плус - 03.12.2023

Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот, истакна вечерва лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.