TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од Кисела Вода утре без струја

Канал5 - 08.04.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од Општина Кисела Вода, соопштуваат од РСЦУК – Скопје. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот без струја ќе останат корисниците од ...

Утре без струја дел од корисниците од Кисела Вода

+инфо - 08.04.2020

З аради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат на ден 09.04.2020 година ( четврток ) : – од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Пејо Јаворов и дел од ул. Милан Мијалковиќ.

Дел од Кисела Вода утре без струја

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од Општина Кисела Вода, соопштуваат од РСЦУК – Скопје.

Дел од Кисела Вода утре без струја

Либертас - 08.04.2020

– Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од Општина Кисела Вода, соопштуваат од РСЦУК – Скопје. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот без струја ќе останат корисниците ...

Дел од Кисела Вода утре без струја

MakPress - 08.04.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од Општина Кисела Вода, соопштуваат од РСЦУК – Скопје. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот без струја ќе останат корисниците од ...