TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

Вечер - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски на Конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Курир - 11.02.2019

Министерот за финансии, Драган Тевдовски, ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија.

Тевдовски: Праведниот данок го поттикнува економскиот развој

+инфо - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски на конференција во Ерменија

Макфакс - 11.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија, соопшти Министерството за финансии.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

ТВ21 - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој" организирана од ФЕС во Eреван

Канал5 - 11.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој" организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг", во Ереван, Ерменија.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

А1 On - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Сител - 11.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

1tv - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски во Ереван ќе ги презентира македонските искуства во даночната политика

+инфо - 11.02.2019

Министерот во текот на посетата ќе се сретне со вицепремиерот Мер Григорјан. Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих ...

Тевдовски: Праведниот данок го поттикнува економскиот развој

Н.Македонија - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

А1 On - 11.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

Либертас - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Опсервер - 11.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

Локално - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

24 Вести - 11.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

iPortal - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски на конференцијата „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од ФЕС во Eреван

Вечер - 11.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија.

Тевдовски: Посветени сме на креирање на праведен даночен систем

Слободен Печат - 12.02.2019

Тевдовски во својата презентација ги објаснил и причините поради кои Владата одлучила кај нас да воведе праведен, прогресивен данок почнувајќи од годинава. Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и ...

Тевдовски на конференција во Ерменија

Centar - 11.02.2019

Министерот за финансии, Драган Тевдовски, ќе учествува на конференција на тема „Оданочување, праведност и економски развој“ организирана од германската фондација „Фридрих Еберт Штифунг“, во Ереван, Ерменија, соопшти Министерството за финансии.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

MTM - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост

Независен - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски: Праведниот данок го поттикнува економскиот развој

МКД - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој", што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт".

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

4NEWS - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

Бизнис Инфо - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: Даноци, правда и економски развој, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација Фридрих Еберт.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

Опсервер - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствува на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.

Тевдовски: Праведниот данок ја намалува доходовната нееднаквост и го поттикнува економскиот развој

Скопје1 - 12.02.2019

Министерот за финансии Драган Тевдовски присуствуваше на конференцијата: „Даноци, правда и економски развој“, што се одржува во Ереван, Ерменија, организирана од германската фондација „Фридрих Еберт“.