TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонски концепт со стратегија за реформа на образовниот систем

Канал5 - 05.07.2020

Македонски концепт нуди стратегија за реформа на образовниот систем .. Функционален образовен систем значи дека вистинските вредности управуваат со процесите во државниот стсем, вели Марија Спасовска, кандидат на листата за пратеници за ИЕ ...

Македонски концепт: Изработена стратегија за реформа во образовниот систем

24 Вести - 05.07.2020

Создавање на висококвалитетни наставници и раководители на училиштата, ефективно користење на ресурсите и ученичка и студентска мотивација и ангажман. врз овие три суштински реформи ќе се постигне системска промена на образованиот систем, велат од ...

Митрески од Струга: Новата стабилна влада на СДСМ ќе го реформира и однесе образованието во 21 век

Канал5 - 05.07.2020

Ко-носителот на листа на коалицијата „Можеме" - Јован Митрески, денес во Струга имаше работна средба со наставниците, професорите и другите засегнати страни во образовниот процес во изборна единица 5, соопшти СДСМ.

Македонски концепт изработи стратегија за реформа во образовниот систем

Локално - 05.07.2020

Создавање на висококвалитетни наставници и раководители на училиштата, ефективно користење на ресурсите и ученичка и студентска мотивација и ангажман, врз овие три суштински реформи ќе се постигне системска промена на образованиот систем.

Македонски концепт изработи стратегија за реформа во образовниот систем

Frontline - 05.07.2020

Создавање на висококвалитетни наставници и раководители на училиштата, ефективно користење на ресурсите и ученичка и студентска мотивација и ангажман, врз овие три суштински реформи ќе се постигне системска промена на образованиот систем.

Македонски концепт изработи стратегија за реформа во образовниот систем

Бизнис Вести - 05.07.2020

Создавање на висококвалитетни наставници и раководители на училиштата, ефективно користење на ресурсите и ученичка и студентска мотивација и ангажман, врз овие три суштински реформи ќе се постигне системска промена на образованиот систем.

Македонски концепт изработи стратегија за реформа во образовниот систем

Фактор - 05.07.2020

Создавање на висококвалитетни наставници и раководители на училиштата, ефективно користење на ресурсите и ученичка и студентска мотивација и ангажман, врз овие три суштински реформи ќе сепостигне системска промена на образованиот систем.

Митрески од Струга: Новата стабилна влада на СДСМ ќе го реформира образованието

Опсервер - 05.07.2020

Скопје, 5 јули 2020 () – Ко-носителот на листа на коалицијата „Можеме“ Јован Митрески, денеска во Струга имаше работна средба со наставниците, професорите и другите засегнати страни во образовниот процес во изборна единица 5.

Јован Митрески од Струга: Новата стабилна влада на СДСМ ќе го реформира и однесе образованието во 21 век

24Инфо - 05.07.2020

Ко-носителот на листа на коалицијата „Можеме” – Јован Митрески, денес во Струга имаше работна средба со наставниците, професорите и другите засегнати страни во образовниот процес во изборна единица 5.

Митрески од Струга: Новата стабилна влада на СДСМ ќе го реформира и однесе образованието во 21 век

iPortal - 05.07.2020

Ко-носителот на листа на коалицијата „Можеме“ Јован Митрески, денеска во Струга имаше работна средба со наставниците, професорите и другите засегнати страни во образовниот процес во изборна единица 5.

Македонски концепт: Со обнова на пропаднатиот образовен систем ќе создадеме квалитетни кадри во државата

Макфакс - 05.07.2020

Со цел современо образование, Македонски концепт создаде долгорочна стратегија која ги подготвува сите идни генерации за полесна адаптација во модерните дигитални општества, се наведува во соопштение од оваа партија.

Македонски концепт: Со обнова на пропаднатиот образовен систем ќе создадеме квалитетни кадри во државата

Вечер - 05.07.2020

Со цел современо образование, Македонски концепт создаде долгорочна стратегија која ги подготвува сите идни генерации за полесна адаптација во модерните дигитални општества, се наведува во соопштение од оваа партија.

Митрески од Струга: Новата стабилна влада на СДСМ ќе го реформира образованието

Frontline - 05.07.2020

Ко-носителот на листа на коалицијата „Можеме“ Јован Митрески, денеска во Струга имаше работна средба со наставниците, професорите и другите засегнати страни во образовниот процес во изборна единица 5.

Митрески од Струга: Новата стабилна влада на СДСМ ќе го реформира образованието

Либертас - 05.07.2020

– Ко-носителот на листа на коалицијата „Можеме“ Јован Митрески, денеска во Струга имаше работна средба со наставниците, професорите и другите засегнати страни во образовниот процес во изборна единица 5.

Македонски концепт: Со обнова на пропаднатиот образовен систем ќе создадеме квалитетни кадри во државата

24Инфо - 05.07.2020

Со цел современо образование, Македонски концепт создаде долгорочна стратегија која ги подготвува сите идни генерации за полесна адаптација во модерните дигитални општества, се наведува во соопштение од оваа партија.

Македонски концепт: Со обнова на пропаднатиот образовен систем ќе создадеме квалитетни кадри во државата

iPortal - 05.07.2020

Со цел современо образование, Македонски концепт создаде долгорочна стратегија која ги подготвува сите идни генерации за полесна адаптација во модерните дигитални општества, се наведува во соопштение од оваа партија.

Македонски концепт: Со обнова на пропаднатиот образовен систем ќе создадеме квалитетни кадри во државата

Граѓански збор - 05.07.2020

Со цел современо образование, Македонски концепт создаде долгорочна стратегија која ги подготвува сите идни генерации за полесна адаптација во модерните дигитални општества, се наведува во соопштение од оваа партија.

Програма „Обнова на Македонија“: Основното и средното образование ќе бидат темел на нашата иднина

MakPress - 04.07.2020

Основното и средното образование претставуваат расадник на нова, идна генерација мислители, научници и иноватори, уметници, водачи и креатори на новите стандарди и новиот начин на живеење во државата.