TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По натписот на Димитров кон Боки се огласи Ганка Цветанова: Еве што му порача

Бизнис Вести - 17.07.2019

Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова му одговори на некогашниот сопартиец Никола Димитров, кој по отворањето на случајот „Рекет“, порача дека „ќе нè биде“. „Видовме Димитров Никола колку и за што Ве бива! И тие што не можеа да видат, ...

ЦВЕТАНОВА ДО ДИМИТРОВ: Видовме за што ве бива, а и тие што не можеа да ве видат сега прогледаа

Денешен - 16.07.2019

Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова му одговори на некогашниот сопартиец и актуелен шеф на дипломатијата, Никола Димитров, кој охрабрен од отворањето на аферата „Рекет“, на сите ни порача „ќе нè биде“.

Цветанова до Димитров: Видовме колку и за што ве бива… тик-так!

Република - 16.07.2019

Поранешната министерка за култура му одговори на некогашниот сопартиец Никола Димитров, кој охрабрен од отворањето на случајот „Рекет“, на сите ни порача „ќе нè биде“ Видовме @Dimitrov_Nikola колку и за што ве бива! И тие што не можеа да видат сега ...

Ганка Цветанова до Димитров: Видовме колку и за што Ве бива

Скопје1 - 17.07.2019

Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова му одговори на некогашниот сопартиец Никола Димитров, кој по отворањето на случајот „Рекет“, порача дека „ќе нè биде“. „Видовме Димитров Никола колку и за што Ве бива! И тие што не можеа да видат, ...

Цветанова до Димитров: Видовме колку и за што ве бива

Press24 - 16.07.2019

Поранешната министерка за култура му одговори на некогашниот сопартиец Никола Димитров, кој охрабрен од отворањето на случајот „Рекет“, на сите ни порача „ќе нè биде“ „Видовме Никола Димитров колку и за што ве бива! И тие што не можеа да видат сега ...

Цветанова до Димитров: Видовме колку и за што ве бива… тик-так!

Курир - 16.07.2019

Поранешната министерка за култура му одговори на некогашниот сопартиец Никола Димитров, кој охрабрен од отворањето на случајот „Рекет“, на сите ни порача „ќе нè ...

Цветанова до Димитров – Видовме колку ве бива

PressingTV - 16.07.2019

Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова на Твитер му одговори на министерот за надворешни работи Никола Димитров кој претходно напиша “Не кревај раце народе ќе не биде”. Цветанова кусо му одговори Видовме Димитров Никола колку и за што ве ...

Цветанова до Димитров: Видовме колку и за што ве бива – тик так!

Нетпрес - 16.07.2019

Поранешната министерка за култура му одговори на некогашниот сопартиец Никола Димитров, кој охрабрен од отворањето на случајот „Рекет“, на сите ни порача „ќе нè биде“. Видовме @Dimitrov_Nikola колку и за што ве бива! И тие што не можеа да видат сега ...