TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во прекин патниот правец Кочани – Македонска Каменица

+инфо - 19.07.2019

Во прекин е сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица поради минирање карпи кај мотел „Саваро“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Затворен патот Кочани-Македонска Каменица

Макфакс - 19.07.2019

Сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица, поради минирање на карпи кај мотел „Саваро“, и денеска е во прекин, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Во прекин патниот правец Кочани-Македонска Каменица

Press24 - 19.07.2019

Во прекин е сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица поради минирање карпи кај мотел „Саваро“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Затворен патот Кочани-Македонска Каменица

Точка - 19.07.2019

Сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица, поради минирање на карпи кај мотел „Саваро“, и денеска е во прекин, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Во прекин патниот правец Кочани – Македонска Каменица

Сител - 19.07.2019

Во прекин е сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица поради минирање карпи кај мотел „Саваро“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Затворен патот Кочани-Македонска Каменица

24Инфо - 19.07.2019

Сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица, поради минирање на карпи кај мотел „Саваро“, и денеска е во прекин, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Во прекин патниот правец Кочани-Македонска Каменица

Курир - 19.07.2019

Во прекин е сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица поради минирање карпи кај мотел „Саваро“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Затворен патот Кочани-Македонска Каменица

Н.Македонија - 19.07.2019

Сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица, поради минирање на карпи кај мотел „Саваро“, и денеска е во прекин, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Во прекин патниот правец Кочани – Македонска Каменица

MTM - 19.07.2019

Во прекин е сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица поради минирање карпи кај мотел „Саваро“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Затворен патот Кочани-Македонска Каменица

Centar - 19.07.2019

Сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица, поради минирање на карпи кај мотел „Саваро“, и денеска е во прекин, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Прекин на патниот правец Кочани – Македонска Каменица

ММС - 19.07.2019

Во прекин е сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица поради минирање карпи кај мотел „Саваро“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Во прекин патниот правец Кочани – Македонска Каменица

Либертас - 19.07.2019

Во прекин е сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица поради минирање карпи кај мотел „Саваро“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Во прекин патниот правец Кочани – Македонска Каменица

MakPress - 19.07.2019

Во прекин е сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица поради минирање карпи кај мотел „Саваро“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ). Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.