TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИОРРМ преку видео конференција успешно организираше електронско изборно собрание

Фактор - 18.10.2020

На 16ти октомври 2020 година се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ), за првпат во целосно дигитална форма. „Во време на неизвесност и отежнати услови заради пандемијата на COVID-19, ИОРРМ ...

ИОРРМ преку видео конференција успешно организираше електронско изборно собрание

Бизнис Вести - 18.10.2020

На 16ти октомври 2020 година се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ), за првпат во целосно дигитална форма. Во време на неизвесност и отежнати услови заради пандемијата на COVID-19, ИОРРМ ...

ИОРРМ преку видео конференција успешно организираше електронско изборно собрание

Денар - 18.10.2020

На 16ти октомври 2020 година се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ), за првпат во целосно дигитална форма. Во време на неизвесност и отежнати услови заради пандемијата на COVID-19, ИОРРМ ...

ИОРРМ преку видео конференција успешно организираше електронско изборно собрание

Банкарство.мк - 18.10.2020

На 16ти октомври 2020 година се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ), за првпат во целосно дигитална форма. Во време на неизвесност и отежнати услови заради пандемијата на COVID-19, ИОРРМ ...

ИОРРМ преку видео конференција организираше електронско изборно собрание

24Инфо - 18.10.2020

Во целосно дигитална форма првпат се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ). Покрај редовните точки, како што соопшти Институтот, на онлајн седницата на 16-ти октомври биле спроведени избори на ...

ИОРРМ преку видео конференција организираше електронско изборно собрание

MakPress - 18.10.2020

Во целосно дигитална форма првпат се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ). Покрај редовните точки, како што соопшти Институтот, на онлајн седницата на 16-ти октомври биле спроведени избори на ...

Институтот на овластени ревизори одржа изборно собрание преку видео конференција

Вечер Прес - 18.10.2020

Институтот на овластени ревизори (ИОРРМ) одржа изборно Собрание, за првпат во целосно дигитална форма. Во време на неизвесност и отежнати услови заради пандемијата на COVID-19, ИОРРМ одлучи 27-та седница на Собранието на ИОРРМ да се одржи во форма ...

ИОРРМ преку видео конференција организираше електронско изборно собрание

Frontline - 18.10.2020

Во целосно дигитална форма првпат се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ). Покрај редовните точки, како што соопшти Институтот, на онлајн седницата на 16-ти октомври биле спроведени избори на ...

ИОРРМ преку видео конференција организираше електронско изборно собрание

Либертас - 18.10.2020

Во целосно дигитална форма првпат се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ). Покрај редовните точки, како што соопшти Институтот, на онлајн седницата на 16-ти октомври биле спроведени избори на ...

ИОРРМ преку видео конференција организираше електронско изборно собрание

Опсервер - 18.10.2020

– Во целосно дигитална форма првпат се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ). Покрај редовните точки, како што соопшти Институтот, на онлајн седницата на 16-ти октомври биле спроведени избори на ...

ИОРРМ преку видео конференција организираше електронско изборно собрание

24 Вести - 18.10.2020

Во целосно дигитална форма првпат се одржа изборното собрание на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија (ИОРРМ). Покрај редовните точки, како што соопшти Институтот, на онлајн седницата на 16-ти октомври биле спроведени избори на ...