TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во подготовки Едукативен центар за безбедност и здравје при работа во Источно-планскиот регион

Сител - 23.03.2019

Заврши дводневната работилница во Делчево, како дел од проектот „Едукативен центар за безбедност и здравје при работа во Источен плански регион“. Регионалниот центар за застапување од Делчево го стартуваше на почетокот од 2019 година и истиот, како ...

Во подготовки Едукативен центар за безбедност и здравје при работа во Источно-планскиот регион

MTM - 23.03.2019

Заврши дводневната работилница во Делчево, како дел од проектот „Едукативен центар за безбедност и здравје при работа во Источен плански регион". Регионалниот центар за застапување од Делчево го стартуваше на почетокот од 2019 година и истиот, како ...