TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тепачка на голем одмор во средно училиште во Скопје- повредени две лица

Press24 - 15.03.2019

Вчера за време на голем одмор во средно училиште се случила групна тепачка во која две лица биле повредени. Имено во 15,15 часот во СВР-Скопје, било пријавено дека на булеварот “Трета Македонска бригада“ во средно училиште за време на големиот ...

Инцидент во средно училиште – неколкумина итно префрлено во градска

Centar - 15.03.2019

На 14.03.2019 година во 15,15 часот во СВР-Скопје, било пријавено дека на булеварот “Трета Македонска бригада“ во средно училиште за време на големиот одмор, Ф. А., А.М.и А.И., сите од село Копаница-скопско, заедно со уште две лица физички ги ...

Тепачка на голем одмор во средно училиште во Скопје - повредени две лица

Скопје инфо - 15.03.2019

Вчера за време на голем одмор во средно училиште се случила групна тепачка во која две лица биле повредени. Имено во 15,15 часот во СВР-Скопје, било пријавено дека на булеварот “Трета Македонска бригада“ во средно училиште за време на големиот ...

Нападнати ученици од средно училиште на голем одмор

Скопје1 - 15.03.2019

На 14.03.2019 година во 15,15 часот во СВР-Скопје, било пријавено дека на булеварот “Трета Македонска бригада“ во средно училиште за време на големиот одмор, Ф. А., А.М.и А.И., сите од село Копаница-скопско, заедно со уште две лица физички ги ...

Две лица повредени во физичка пресметка во средно училиште во Скопје

Н.Македонија - 15.03.2019

Физичка пресметка се случила вчера во средно училиште во Скопје за време на големиот одмор, во која две лица се здобиле со повреди, поради што им е укажана лекарска помош. Во СВР Скопје вчера вп 15:15 часот било пријавено дека на булеварот „Трета ...

Средношколци од Скопје се истепале на голем одмор

Фокус - 15.03.2019

Физичка пресметка се случила вчера во средно училиште во Скопје за време на големиот одмор, во која две лица се здобиле со повреди, поради што им е укажана лекарска помош. Во СВР Скопје вчера во 15:15 часот било пријавено дека на булеварот „Трета ...

Две лица повредени во физичка пресметка во средно училиште во Скопје

МКД - 15.03.2019

Физичка пресметка се случила вчера во средно училиште во Скопје за време на големиот одмор, во која две лица се здобиле со повреди, поради што им е укажана лекарска помош. Во СВР Скопје вчера вп 15:15 часот било пријавено дека на булеварот „Трета ...

Средношколци од с.Копаница и с.Батинци се тепале на голем одмор и завршиле во болница

Опсервер - 16.03.2019

На 14.03.2019 година во 15,15 часот во СВР-Скопје, било пријавено дека на булеварот “Трета Македонска бригада“ во средно училиште за време на големиот одмор, Ф. А., А.М.и А.И., сите од село Копаница-скопско, заедно со уште две лица физички ги ...

Две лица повредени во физичка пресметка во средно училиште во Скопје

Опсервер - 15.03.2019

Физичка пресметка се случила вчера во средно училиште во Скопје за време на големиот одмор, во која две лица се здобиле со повреди, поради што им е укажана лекарска помош. Во СВР Скопје вчера вп 15:15 часот било пријавено дека на булеварот „Трета ...